fb
Damespraatjes Damespraatjes

Deze BN’ers besloten zich wel heel snel te verloven

Als je de ware ontmoet, dan weet je het. Op de een of andere manier lijken alle liefdes van daarvoor in één klap niet meer écht.  Wanneer je de ware ontmoet zijn er een aantal dingen die je kunt doen. Je kunt de liefde rustig op zijn beloop laten gaan of er vol induiken. Wat ons betreft is er geen goede of slechte manier van dit aanpakken, liefde blijft liefde en je moet je gevoel volgen. 

Deze BN’ers besloten zich wel heel snel te verloven

Wie wel heel snel hun gevoel hebben gevolgd zijn de BN’ers die je in de onderstaande Show video ziet. Binnen een paar maanden besloten ze zich te verloven en/of te trouwen. Mooi hoe de liefde er vanaf spat bij deze mensen!

Hoe denk jij hierover? 

Ben jij getrouwd? Na hoe lang besloten jullie dat het tijd was voor de grote stap. En hoe denk je over huwelijken die wel heel snel komen, zoals bij de BN’ers in de video? Praat met ons mee in de comments onder dit artikel of op Facebook. Vinden we gezellig 🙂

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

1 reactie

Armanda Hillebrand -

Mijn man en ik zijn 10 maanden na onze eerste ontmoeting getrouwd. Inmiddels is dat 23 jaar geleden en zijn we nog altijd zeer gelukkig met elkaar.

Reageer ook