fb
Damespraatjes Damespraatjes

Deel opbrengst naar Cruyff Foundation

sandra-blikslager.jpg
Sandra Blikslager, auteur van de vrolijke, handzame én nuttige gids Moeders langs de lijn, schenkt een deel van de opbrengst van haar boek aan de Johan Cruyff Foundation. Sandra heeft veel bewondering voor het werk van de Johan Cruyff Foundation om jongeren, met en zonder een lichamelijke of verstandelijke beperking, te stimuleren te gaan sporten.

Als liefhebber van sport en ook als moeder langs de (waterpolo)lijn wil ze daar graag een persoonlijke bijdrage aan leveren. “Ik sta helemaal achter de filosofie dat kinderen meer zelfvertrouwen krijgen als ze sporten. Sport, of het nu waterpolo is of voetbal, is namelijk essentieel voor de ontwikkeling van kinderen. Daarom steun ik met plezier de Johan Cruyff Foundation.”

De Johan Cruyff Foundation is in 1997 gestart en inmiddels uitgegroeid tot een organisatie die de jeugd in beweging brengt. De Foundation doet dat door sportprojecten te ondersteunen die sport en spel stimuleren, zoals de Cruyff Courts, moderne trapveldjes waar jongeren veilig kunnen sporten en bewegen.

Voetbal is de meest beoefende sport voor jongens en meisjes in Nederland. Honderdduizenden kinderen beleven er elke dag veel plezier aan. In Moeders langs de lijn geeft Sandra Blikslager tips en adviezen voor moeders met voetballende kinderen op alle niveaus – van gelukkige amateurs tot voetbalbeloftes bij een topclub.  Haar boek is genomineerd voor de Nico Scheepmaker Beker 2010 , als kandidaat voor de Publieksprijs. Bovendien stelt de KNVB aan voetbalclubs een speciale uitgave van Moeders langs de lijn beschikbaar in het kader van de campagne Voetbalouders staan achter hun kind.

Over de auteur
Sandra Blikslager (1963) is hoofdredacteur van het online vrouwenmagazine Damespraatjes . Sport is daarnaast een grote passie van haar. Het is daarom niet vreemd dat Sandra raakvlakken zocht tussen Damespraatjes en in het bijzonder de voetbalsport. In Moeders langs de lijn komen al haar liefhebberijen bijeen.

Boekinformatie:
Titel: Moeders langs de lijn – handboek voor de voetbalmoeder
Auteur: Sandra Blikslager
ISBN: 978-90-77557-624
Uitgave: Uitgeverij Tipi, Amstelveen, www.uitgeverijtipi.nl
Omvang: 148 pagina’s
Prijs: EUR 15,95

Bestel dit boek bij Bol.com

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook