fb
Damespraatjes Damespraatjes

De zomer komt er aan: zomervakantie activiteiten en tips!

De zomer staat voor de deur! Dat betekent vakantie, leuke uitjes, zon, gezelligheid met vrienden/familie en wat vrije tijd! Dit zijn de perfecte omstandigheden om herinnering te maken en vast te leggen! Zorg er voor dat de zonnebrand is ingekocht, de ijsjes in de diepvries liggen en dat je je telefoon bij de hand hebt zodat je zo veel mogelijk foto’s kan maken! Later kan je dan op deze heerlijke tijd terug kijken! In deze blogpost geven we je aantal suggesties voor activiteiten die je kunt doen in de zomervakantie!

Grotten bezoeken

Iets dat je kan doen op bijvoorbeeld een hete zomer dag is een uitje naar de mergelgrotten in Limburg! Vaak zijn de grotten een stuk koeler doordat ze ondergronds zijn en de steensoort de warmte buiten houdt. Deze activiteit is vooral aan te raden voor families met kinderen wanneer het strand niet een optie is of niet koel genoeg is.

Cursus Photoshop

Als je veel foto’s maakt van de dingen die je doet en van de mensen met wie je bent gedurende de zomer is het misschien een leuk idee om een cursus Photoshop te volgen! Tijdens de cursus kunt je leren hoe je foto’s bewerkt en ze een beetje kunt manipuleren. Je kunt met Photoshop hele kunstwerken maken, of hele kleine aanpassingen doen die bijna niemand opmerkt. Photoshop kan ook een creatieve outlet zijn als je bijvoorbeeld digitale schilderijen/kunst wilt maken. Als laatste is Photoshop ook handig voor op de werkvloer. Weinig mensen weten dat je Photoshop ook kunt gebruiken om grafieken te maken en illustraties te tekenen. Een afgeronde cursus Photoshop staat goed op je CV en zorgt er voor dat je jezelf onderscheidt van andere sollicitanten.

Buikschuifbaan

Een andere suggestie voor een zomerse activiteit is het maken van een water buikschuifbaan. Het maakt niet uit of je met familie bent of met vrienden. Het is heerlijk om bijvoorbeeld bij de barbecue of een feestje een zomerse buikschuifbaan te hebben! Het zorgt voor interactie en grappige situaties die bijdragen aan de gezellige zomer en een barbecue om niet te vergeten!

bron: Learnit.nl

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

1 reactie

Joris -

Is dit artikel toevallig reclame? Er zijn vast weinig mensen die de warme zomermaanden een cursus Photoshop gaan ondernemen. Best doorzichtig zo.

Reageer ook