fb
Damespraatjes Damespraatjes

De winnaars van de vrijkaartjes voor het Happy Spirit Days festival zijn bekend

Toen ik gisteravond uitgeblust op de bank lag, zag ik een appje binnenkomen. “Het is de hoogste tijd om onze festivalkalender voor deze zomer te gaan vullen” las ik op het scherm. “Festivals? Zomer?” stuur ik terug naar mijn beste vriendin met wie ik ieder jaar minstens drie festivals bezoek. In gedachten verklaarde ik haar voor gek, maar toen ik in mijn agenda keek om te zien of ze misschien een punt had, moest ik haar gelijk geven. Het is de hoogste tijd om de festivalkalender te vullen!

Geen piep in je oren aan het einde van de dag

De eerste stap is gezet. Maar, nu de tweede stap… Want naar welke festivals willen we eigenlijk gaan? De tijden dat ik hyperdepieper op een techno- of housefestival tussen de studenten stond, zijn echt voorbij. Gelukkig zijn er ook heel veel festivals die zich richten op een andere doelgroep. De doelgroep die niet komt voor drank, drugs en een piep in je oren aan het einde van de dag. Maar een groep die komt voor inspirerende ontmoetingen, goed eten en drinken, mooie muziek, verrijkende workshops en een hele relaxte sfeer. Waar je dat kunt vinden? Op het Happy Spirit Days festival! En op Damespraatjes mogen we een aantal vrijkaarten weggeven. Lees onderaan het artikel of vrijkaartjes hebt gewonnen!

Happy Spirit Days 2018

Happy Spirit Days wordt dit jaar voor de tweede keer georganiseerd. Net als vorig jaar bevindt het festivalterrein zich rondom een charmante boerderij in Blaricum. Hier wordt door een fijne groep mensen drie dagen lang genoten van toonaangevende sprekers, workshops en optredens in een sfeervolle en kleinschalige setting. Zo geeft bekende filosoof Stine Jensen oosterse oplossingen voor westerse problemen, helpt mindfulness-expert Marnix van Rossum balans te vinden en kun je bij de energieke Afke Reijenga een tribal vinyasa yogales volgen. Ook tussen de bedrijven door is er op het festivalterrein veel te beleven. In de Happy Garden geniet je van bijzondere bites en geven experts inzicht in leven en toekomst.

Happy Spirit Festival 2017

Net als vorig jaar worden bezoekers uit heel Nederland verwacht en die vermaken zich ook tussen de bedrijven door prima. Er valt op het festivalterrein namelijk nog veel meer te beleven. De Happy Garden is de plek om te genieten van bijzondere hapjes bij Foodtruck de Happy Belly of om een espresso, latte of cappuccino van biologische koffiebonen te drinken. Ook kun je hier op persoonlijke ontdekkingstocht door je handen of tenen te laten lezen, een bezoekje te brengen aan een gerenommeerd medium of tarotkaarten te laten leggen. Op de Happy Bazaar doe je nieuwe inspiratie en ideeën op, vind je mooie producten en kun je een parfum op maat laten maken.

Voor Happy Spirit Days zijn per dag 300 kaarten beschikbaar. Dit om het kleinschalige karakter en de intieme setting te waarborgen.

Praktische info 

Happy Spirit Days 2018
15 tot en met 17 juni van 10:00 tot 19:00 uur
Dagkaarten via: www.happyspiritdays.nl

De winnaars van de vrijkaarten

  • Pascal
  • Riza
  • Patricia

Van harte gefeliciteerd! Er zal contact met jullie worden opgenomen door de organisatie van Happy Spirit Days Festival. We wensen jullie alvast heel veel plezier toe. Heb je niet gewonnen en zou je toch graag naar het festival willen (wat we je echt aanraden want het is heel gaaf) kijk dan hier:  www.happyspiritdays.nl

Meer Gratis spullen kijk op Gratisvoorvrouwen.nl

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

18 reacties

Dino Neutel -

Mijn vrouw is hier heel wild van. Ga met haar mee

Anneliese de Waal -

Zou er heel graag naar toe willen, ben er heel nieuwsgierig naar.
Zou mijn moeder meenemen er naar toe.

Pascal -

Ik zou heeeeel graag met mijn mamavriendin willen komen. 10 jaar geleden is mijn eigen moeder overleden en sinds dien zie ik haar als mijn surrogaat moeder. Ze staat altijd voor iedereen klaar en zo ook voor ons gezin ook al wonen we 70 kilometer van elkaar vandaag. Ik zou haar graag een keer in het zonnetje willen zetten en ik denk dat ik dat niet beter kan dan met dit festival. Ze is 24/7 aan het zorgen voor haar ouders, zus en staat altijd klaar om op haar kleinkinderen te passen. Hierdoor vergeet ze zichzelf weleens. Ze heeft het dus verdient om een dagje lekker te luisteren en tot rust te komen bij de workshops. Nu maar heel hard duimen.

Jacqueline -

Ik ben zelf al n tijdje bezig met mindfulness-leven, yoga en n huis proberen te creëren met rustige positieve energie. Dit festival lijkt mij n bijzondere manier om mijzelf er verder in te verdiepen. En me te omringen met mensen die ook deze intresse/levensstijl hebben

Riza -

Ik zou ontzettend graag mijn beste vriendin willen meenemen, omdat ze een aantal jaren door een pittige emotionele periode is gegaan en nu emotioneel gezien zo ontzettend is gegroeid dat ze helemaal straalt, en die shine wil ik nooit meer zien weggaan bij d’r! We zijn beiden spiritueel, zo ontstond onze connectie ook, dus ik kan me niks fijners voorstellen dan samen tijdens de Happy Spirit Days op persoonlijke ontdekkingstocht te gaan ????

D. BECHER -

Ik wil heel graag gaan met mijn man als verjaardagscadeautje hij is die weekend jarig!

Robin -

Graag van de partij, net als vorig jaar. Inspirerend festival.

Nelly -

Samen met mijn vriendin genieten van de bijzondere sfeer.

jacqueline de Waal -

Lijkt me een heel bijzonder uitje heerlijk tot rust komen.
Zou heel bijzonder zijn samen met mijn vriendin .

Nicky -

Goed om te bezoeken

Nancy van Heck -

Ik ben op zoek naar wat geluk, plezier en rust in mijn leven en zo een mooi festival kan mij waarschijnlijk wel heel erg goed doen.

Yasmina -

Dit lijkt me een super leuk festival, echt iets voor mij.
Ik ben pas begonnen met een 8 weekse mindfulness cursus, het lijkt me leuk om op het festival ook een mindfulness workshop te doen, ook zodat ik kan ervaren hoe het is als het door iemand anders word gegeven.
Voor de rest heb ik interesse in spirituele dingen, vegetarisch en biologisch eten en drinken, dus dat sluit erg aan bij het festival!
Hoop dat ik kaartjes win 🙂

lottie -

Met mijn tante (de vriendin van mijn oom)

Patricia Merkelbach -

Ik heb een lichte angststoornis en vind het daarom verschrikkelijk moeilijk om in het hier en het nu te leven en stil te staan bij wat mijn lichaam mij wil vertellen, zodat ik op tijd aan de rem kan trekken. Ik zou daarom dolgraag naar het festival willen voor onder andere de mindfulness workshop en de ontspannende yoga. Degene die ik wil meenemen is mijn lieve vriendinnetje Anouk, die door een burn-out ook flink wat baat zal hebben bij het prachtige programma van dit kleinschalige festival 🙂

-

Lekker dichtbij!

Crista -

Graag zou ik mensen ontmoeten die met positiviteit en ontwikkeling bezig zijn.

Samantha de Jong -

Ik zou zo graag naar dit festival willen, mijn man is nu bezig met de NlP training en ik kan mezelf dit festival als cadeau geven. Ik zou er samen heen willen met Stefanie Peter, omdat zij dit echt verdiend!

Claudia -

Ik wil verder groeien in mijn persoonlijke ontwikkeling. Daarom wil ik workshops volgen tijdens de Happy Spirit Days festival.

Reageer ook