fb
Damespraatjes Damespraatjes

Winnaar 6 Verspakketten van AH is bekend

Exotische-salsa-AH-verspakket
Voor mensen die af en toe geen inspiratie hebben voor de avondmaaltijd lanceerde Albert Heijn onlangs 4 nieuwe verspakketten, naast het tomatensoep- en guacamolepakket die al verkrijgbaar waren. Voor Damespraatjes heeft Mara deze pakketten allemaal getest en op de redactie van Damespraatjes hebben we mee mogen proeven. Lees hier haar reportage.

We hebben nu ook leuk nieuws voor alle dames (en heren) die ons volgen. Er wordt door AH een speciaal pakket voor Damespraatjes samengesteld met daarin alle 6 verspakketten. Wij zullen dit pakket weggeven via een winactie. Lees onderaan dit artikel of jij dit pakket hebt gewonnen.

De verspakketten
In elk van deze AH verspakketten zitten verschillende verse ingrediënten die gecombineerd een heerlijk en gezond gerecht vormen. Met de AH verspakketten kunnen klanten soepen, sauzen, complete maaltijden en bijgerechten maken met behulp van een eenvoudig te volgen recept. De nieuwe varianten zijn: pastasaus, gazpacho, exotische salsa en tomatensalsa. Met de AH verspakketten kunnen klanten binnen een handomdraai een gevarieerd, gezond en zelfgemaakt gerecht op tafel zetten.

Verspakketten Albert Heijn

Gezond variëren op een doordeweekse dag
De meeste mensen willen graag gevarieerd en gezond eten, maar het gebrek aan kennis, tijd en inspiratie zorgt ervoor dat vaak dezelfde maaltijden op tafel komen. Vooral het variëren met groenten blijft achter. De AH verspakketten zorgen voor variatie, inspiratie en tijdswinst voor thuiskoks. Verse sauzen, soepen of gerechten waar thuiskoks eerder niet aan zouden beginnen zijn dankzij de AH verspakketten snel en eenvoudig te bereiden. Fijne bijkomstigheid is dat er niet onnodig veel ingrediënten over blijven, omdat de hoeveelheden precies afgepast zijn. In ieder verspakket zit een uitneembaar recept dat in de keuken kan worden gebruikt als handig en inspirerend hulpje. De gemiddelde bereidingstijd van een verspakket is maar 30 minuten. Het maken van een gezond en smaakvol gerecht was nog nooit zo makkelijk!

Verkrijgbaarheid
De AH verspakketten zijn in de meeste AH winkels verkrijgbaar en natuurlijk ook via Albert.nl. De prijzen variëren tussen de € 2,50 en € 4,50. Naast seizoensvarianten als erwtensoep blijft Albert Heijn de komende tijd met nieuwe, lekkere verspakketten verrassen.

Winactie
De winnaar van de verspakketten is: Leone Bock.
Leone van harte gefeliciteerd. Via de mail zal er een afspraak met je worden gemaakt over de bezorging van het pakket. Alvast veel plezier met het bereiden van de gerechten en: eet smakelijk!!

Meer Gratis spullen kijk op Gratisvoorvrouwen.nl

6 reacties

Léone -

Yeeeeee! Wat gaaf. Lekker! Dank julli wel

jacobje -

Zo krijg ik de kans om iets nieuws en gezond te proberen

Sylvia van Os -

Geweldige pakketten! Ik heb ze eigenlijk al eens bij AH zien liggen, maar ben er gewoon voorbij gelopen. Nu ga ik ze toch eens wat aandachtiger bekijken 🙂

Bibi Hensens -

Het lijkt me heerlijk om met deze pakketten aan de slag te mogen. Ben razend benieuwd of het dan wel lukt :p

Jolanda -

Ze zijn allemaal gezond maar het Exotische salsa lijkt mij heerlijk.

ilse niekerk -

zou heerluk zijn zo n gezond pakket

Reageer ook