fb
Damespraatjes Damespraatjes

De Voorspelling van de Druïde van Reina Bakker, de winnaars


De-voorspelling-van-de-druide-reina-bakker-dp
Jarenlang heb ik kinderboeken gelezen. Logisch zou je zeggen, we zijn allemaal kind geweest en dan lees je wel eens wat. Nee, bij mij ligt het toch even anders. Natuurlijk heb ik in mijn jeugd ook veel gelezen, maar op mijn dertigste ontdekte ik de boeken van Tonke Dragt en Thea Beckman en was niet meer te stuiten.

Ik ben in die tijd zelfs lid geworden van een kinderboeken club bij de plaatselijke bibliotheek en met zeer volwassen vrouwen las en besprak ik bijna wekelijks alles wat er op kinderboekengebied verscheen. Super leuk! Heel blij ben ik dan ook met het nieuwe boek van Reina Bakker, De Voorspelling van de Druide. Leuk dat we in samenwerking met The House of Books een aantal exemplaren van dit boek mogen weggeven. Lees onderaan dit artikel of je hebt gewonnen.

Lavendel wordt mishandeld door haar vader, de hertog van Rilmagen en Osmarik. Als zij dan ook nog met haar stiefbroer moet trouwen slaat ze op de vlucht. Maar ook meester Montijn, de raadgever van de koning en zijn drie vrienden zitten achter haar aan. Lavendel vindt tijdelijk onderdak in een klooster en daar ontmoet ze vrienden die haar willen helpen.  Langzamerhand begrijpt ze dat er nog meer aan de hand is. Want waarom wil niemand haar iets vertellen? En wat heeft zij te maken met de voorspelling van een druïde?

Duik heerlijk weg in dit spannende avonturenverhaal. Een echte aanrader zeker voor liefhebbers van Tonke Dragt en Thea Beckman

Reina Bakker

Reina Bakker schreef haar eerste kinderboek naar aanleiding van een weddenschap met haar vader. Haar vader verloor, want haar eerste kinderboek Rumoer in de Monniksteeg werd meteen uitgegeven. Daarna volgde meer kinderboeken en vele romans voor volwassenen.

Met Het geheim van de blauwe steen toont ze zich een fantasievolle verteller die moeiteloos een wereld vol geheimen schetst.

Winactie

De winnaars van De voorspelling van de Druide zijn:

  • Jacqueline de Waal
  • Irene Niec
  • Joany de Vries

Het boek wordt binnenkort naar jullie toegestuurd.

 

Meer Gratis spullen kijk op Gratisvoorvrouwen.nl

4 reacties

irene niec -

Ik lees net in de nieuwsbrief dat ik dit mooie boek heb gewonnen. Wat heerlijk, ik wil u hiervoor dan ook hartelijk bedanken.
Groetjes Irene

Mieke Schepens -

Lijkt me een heerlijk spannend boek, ook voor volwassenen met een avontuurlijke geest !

Hilly -

lijkt mij een heel mooi boek!!!!

irene niec -

Heel graag maak ik kans op dit mooie boek.
Groetjes Irene

Reageer ook