fb
Damespraatjes Damespraatjes

Dé topgeschenken van 2021: mondkapjes en Doppers

topgeschenken van 2021

Wil je jouw medewerkers een cadeau geven dat nuttig is en bedrukt met jouw bedrijfslogo of -print? Dan hebben we twee tips voor de ideale geschenken op dat gebied. Zoals je weet, zijn mondkapjes na 2020 niet meer weg te denken in openbare gebouwen én op de werkvloer. Dat is dus een heel nuttig geschenk aan je medewerkers. Ook op andere vlakken blijft gezondheid een aandachtspunt voor veel mensen. Genoeg water drinken hoort daarbij. Vandaar dat ook Doppers zeer gewilde cadeautjes zijn.

Een goede manier om mondkapjes op de werkvloer te laten dragen

Zorg dat je duidelijk bent richting je medewerkers over het dragen van een mondkapje. Leg ook vooral uit waarom het goed en belangrijk is om deze regel na te leven. Wanneer medewerkers goed afstand kunnen houden, is een mondkapje in de meeste gevallen niet nodig. Door dit goed te communiceren, neem je ook drempels weg voor medewerkers.

Een andere manier om drempels weg te nemen voor het gebruik van mondkapjes, is een voorraad mondkapjes bedrukken met je bedrijfslogo en deze gratis aan te bieden aan je medewerkers. Daardoor bespaar je kosten voor je mensen en heb je altijd een oplossing voor vergeten mondkapjes. Zorg ook dat de bedrukking mooi is, dan willen je medewerkers de mondkapjes misschien ook buiten werktijd wel dragen. Hiermee creëer je een betere naamsbekendheid en een betere binding met je bedrijf. Het is verbazingwekkend hoeveel zo’n vernuftig beetje textiel kan betekenen op deze gebieden.

Genoeg water drinken dankzij je eigen fles met opdruk

Je wilt je medewerkers toch helpen bij het leiden van een gezonde levensstijl? Bedrukte Doppers van Maxilia helpen daarbij. Door iedereen een eigen waterfles met opdruk (bedrijfslogo of gepersonaliseerd bijvoorbeeld) aan te bieden, maak je het zo makkelijk mogelijk om onder werktijd genoeg water te drinken.

Buiten het feit dat water drinken gezond is, zijn er nog meer voordelen te benoemen van een dergelijk personeelsgeschenk. Je laat namelijk zien dat je geeft om je medewerkers én om het milieu. Een eigen Dopper is immers de vervanger van de talloze wegwerpbekers die voorheen gebruikt werden.

Uiteraard kan de ‘Dopper van de zaak’ ook prima worden gebruikt in de vrije tijd. Zeker wanneer het zomervakantie is en de zon flink schijnt is het fijn om een persoonlijke watervoorraad bij je te hebben. Je medewerkers zullen je dan ook extra dankbaar zijn voor het cadeau. Bovendien laten ze door het gebruik buiten werktijd zien dat jouw bedrijf een goede werkgever is. Goed voor de naamsbekendheid en het imago.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook