fb
Damespraatjes Damespraatjes

De reden waarom deze hond maar de helft van haar eten eet is hartverwarmend en hartverscheurend tegelijk

Soms komen we iets tegen wat in de eerste instantie niet zo heel bijzonder lijkt, maar wanneer je er langer en beter naar kijkt, je ziet dat het wel degelijk speciaal is. Zo ook vandaag. We kwamen een foto van een Twitterpost tegen met een hondenbakje die half was leeggegeten. Het is een beeld wat je bij mijn honden maar zelden ziet, dus het trok mijn aandacht. Toen ik het tekstje bij de foto las vulde mijn hart zich met warme gevoelens, maar ook met verdriet… Lees even mee!

Schermafbeelding 2017-06-21 om 09.27.09

Vertaald lees je: We hebben maar één voerbak voor onze twee labradors. Mijn hond Stich leerde mijn andere hond Cookie om alleen de helft van het eten in de bak te eten. Sinds ze jong was at ze dus altijd maar de helft van het eten zodat Stich de andere helft van de bak kon leegeten (hij wilde er graag voor zorgen dat ze zou eten). Stich is recentelijk overleden en dit is de eerste keer dat Cookie alleen is. Sinds Stich weg is geef ik haar minder eten. Vandaag, voordat ik naar bed ging wilde ik checken of ze iets gegeten had. Toen ik bij haar bak kwam zag ik dat ze de helft van het voer voor Stich had laten staan. 

Triest

Ik weet niet of het de zwangerschapshormonen zijn of mijn liefde voor honden, maar ik vind het iets hartverwarmends en hartverscheurends tegelijk. Twee vrienden die duidelijk om elkaar gaven zijn niet meer samen en dat idee maakt me best een beetje verdrietig.

Hoe denk jij hierover?

Vond jij dit ook zo’n indrukwekkend verhaal? Of heb je hier helemaal niks mee? Praat met ons mee in de comments onder dit artikel. Vinden we gezellig 🙂

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

1 reactie

Christin@ -

Ontroerend .

Reageer ook