fb
Damespraatjes Damespraatjes

De mega tassentrends van dit najaar

Ik denk dat ik nog nooit een vrouw heb ontmoet die niet van tassen houdt. De één is er natuurlijk meer mee bezig dan de ander, maar daadwerkelijk iemand ontmoeten die zegt: ‘ik heb helemaal niks met tassen’… Dat is me nog nooit gelukt! Het leuke aan tassen is, dat je heel veel kanten op kan. Wil je een statement maken met je tas, of wil je dat hij vooral praktisch is? Koop je bij elke outfit een nieuw exemplaar, of weet je een select aantal tassen overal bij te stylen. Wat fijn is, is dat er elk seizoen weer andere trends zijn! Zo heb je vaak genoeg een excuus om een nieuwe aan te schaffen. Dit zijn de mega tassentrens van dit najaar!

1. Prints

Een tijd geleden vonden we prints nog fout en ordinair, maar dat is nu verleden tijd! Hoe gekker hoe beter. We hebben deze trend onder andere gespot bij Mochino en Louis Vuitton.

prints

2. Kettingen

In tegenstelling tot de prints hebben kettingen altijd wel gekund, maar ook dit najaar zijn ze hip. Kettingen kunnen zowel een stoer als een vrouwelijk effect tot gevolg hebben, je kan er dus alle kanten mee op. Deze trend zie je bij Chanel al jaren terugkomen.

kettingen

3. Retro

Oud is niet lelijk! Duik eens de fotoboeken van je moeder/oma in en kijk naar de tassen die ze had. Dit is nu mode. Echt waar! Gespot bij Micheal Kors en Gucci.

retro

Alle tassen in het bovenstaande overzicht zijn Guess tassen. Wil je ook tassen van andere merken bekijken en trends en prijzen  vergelijken? Kijk dan even op de website van Tassen Shop Online. Hier vind je super veel tassen in een webshop. Echt heel handig als je je even lekker wil laten inspireren op het gebied van tassen. Naast tassen hebben ze ook rugzakken, portemonnees, koffers en trolleys.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook