fb
Damespraatjes Damespraatjes

De leukste kraamcadeaus voor de ouders

kraamcadeaus

Op kraamvisite gaan is superleuk, maar ook een spannende en soms stressvolle tijd voor de kersverse ouders. Wat zullen ze nog nodig hebben voor de baby en wat is leuk om te geven? Een leuk rompertje of boek zou geweldig zijn, maar wat als je nu zelf geen creatief idee hebt? Geen zorgen. Deze schattige kraamcadeaus toveren vast en zeker een glimlach op het gezicht van elke kersverse ouder. Veel plezier met winkelen!

Tweede kans kleertjes

De komst van een nieuwe baby is een prachtige tijd voor elke ouder en er zijn heel veel manieren om deze gelegenheid te vieren. En wat is nu een leukere (en duurzame) manier om je gebruikte spullen een tweede leven te geven? Geef ze door aan een nieuw stel! Je kinderen hebben misschien niet al hun babyspullen meer nodig, dus stuur foto’s en laat nieuwe ouders zelf beslissen wat ze willen hebben! Zo hoef jij je spullen niet weg te gooien en kun je er een kersvers stel héél blij mee maken. Vul het kraamcadeau aan met een digitale giftcard, zodat ze ook zelf nog een presentje kunnen uitzoeken wat ze op dit moment nodig hebben.

Kraamcadeau met naam

De beste manier om het nieuwe leven te vieren is met een persoonlijk geschenk. Er zijn zoveel verschillende mogelijkheden voor cadeaus, zoals een geborduurde deken of een boek speciaal voor hen! Je kunt ook leuke kleertjes laten maken van stof waar hun naam op staat. Er is natuurlijk niets specialer dan iets krijgen wat speciaal voor jou ontworpen is en wat ze na verjaardagen het hele jaar door trots kunnen dragen. Met een online cadeaukaart kunnen ze zelf hun favoriete webshop uitzoeken. Er zijn trouwens ook talloze websites waar ze een mooie selectie aan geboorteborden, stickers en vlaggen verkopen. Zo kun je een uniek design uitkiezen en hebben ze wat moois in hun interieur wat hen herinnert aan deze prachtige tijd!

Lekker eten

Het mooiste geschenk dat je een kersverse moeder kunt geven is gemoedsrust. Maak lasagne of pastasaus voor haar en zet in de koelkast, zodat ze niet hoeft na te denken over boodschappen doen, koken en tegelijkertijd zorgen. Zo kunnen de ouders met alle liefde van hun baby genieten terwijl ze het gemak van eten in huis ervaren. Wanneer je graag iets specialers wilt geven dan je zelfgemaakte kookkunsten, dan kun je ook een heerlijk diner aan huis laten bezorgen. Telefoons uit en genieten!

Afbeelding: elliot verhaeren via Unsplash

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook