fb
Damespraatjes Damespraatjes

De leukste kerstcadeaus voor mannen

De feestdagen staan voor de deur en hoewel we kerst waarschijnlijk weer wat ingetogener gaan vieren dit jaar, mag dat de pret niet drukken! Cadeaus geven blijft altijd leuk, zeker als het bijzondere cadeaus zijn waarmee je iemand blij maakt. In dit artikel vind je goede inspiratie voor kerstcadeaus die mannen zeker gaan waarderen.

Een speciaalbier pakket

Een bierpakket is leuk, maar een speciaalbier pakket is natuurlijk nog leuker. Er zijn zoveel merken op de markt. Licht je even goed in welke favoriet zijn bij je man zodat je zeker weet dat je de juiste koopt. En gooi er nog een paar lekkere snacks als nootjes, fuet en z’n favoriete chips bij. Wanneer hij nog geen speciaalbier glas heeft, kun je die er ook bij doen. Geheid een succes!

Een leuke ervaring

Iemand een toffe herinnering geven in de vorm van een leuke ervaring is natuurlijk het allerbeste cadeau. Het moet natuurlijk wel ervaring zijn die een beetje in lijn ligt met activiteiten die je vent leuk vindt. Houdt hij van snelle auto’s? Geef hem dan een race op een circuit of een slipcursus cadeau. Is mountainbiken een hobby van hem en doen jullie dat wel eens samen? Dan zijn de Valkenburgse grotten zeker leuk om door te grotbiken. Je kunt er dan gelijk een romantische overnachting aan vastplakken.

Een mooi accessoire

Een paar sokken of nieuwe boxers zijn altijd een leuk cadeau idee. Maar je kunt ook iets groter denken. Gaat je man al jaren met dezelfde tas naar het werk en is het tijd voor een upgrade? Geef hem dan een mooie werktas cadeau. Een sieraad voor om zijn pols in de vorm van een armband of een horloge is ook een mooi geschenk. Met de klassieke Seiko Astron maak je jouw wederhelft gegarandeerd heel blij.

Een sport gadget

Wanneer je vent een fanatieke sporter is dan zijn er genoeg leuke sport gadgets die je hem kunt geven. Denk aan gadgets voor in zijn ‘home gym’ zoals een halter set, opdruk steunen of een sport bench. Een paar nieuwe sport schoenen of een nieuwe sportoutfit zullen ook gewaardeerd worden (want dan hoeft die ze niet meer zelf uit te zoeken). Is zijn sport outfit al compleet maar missen de accessoires? Zweetbandjes, sportsokken een pet of een sporthorloge, bijvoorbeeld het Garmin venu horloge, zijn dan de perfecte cadeaus.

Hopelijk ben je helemaal geïnspireerd om de leukste cadeaus voor je man of vriend te kopen voor kerst. En het grote voordeel, je hoeft voor de meeste niet de deur uit want je kunt bijna alle cadeaus gemakkelijk online bestellen!

Reageer ook