fb
Damespraatjes Damespraatjes

De leukste en lekkerste producten die dit najaar niet in jouw slaapkamer mogen ontbreken!

Als we het meest sexy seizoen moeten noemen, dan weet ik zeker dat het overgrote deel van de mensen voor de zomer zou gaan. Maar, wat dacht je van de herfst en winter als meest sexy seizoenen? Romantische avondjes bij de haard, lekker warm tegen elkaar aankruipen en samen genieten van een glas goede rode wijn… Als dat niet sexy is, dan weet ik het ook niet meer! Wij maakten een overzicht van de leukste en lekkerste producten die dit najaar niet in jouw slaapkamer mogen ontbreken.

Sexy, but comfy

Sexy lingerie is prachtig, maar tijdens de koude dagen is het misschien niet hetgeen wat je als eerste uit de kast zou pakken. Gelukkig is er ook lingerie die zowel sexy als winterproof is! Kijk bijvoorbeeld eens naar de nacht- en loungekleding van Pastunette Deluxe. Alle items zijn met elkaar te combineren, mega sexy en ook nog eens comfortabel. Helemaal handig dus!

Kijk voor alle verkooppunten op Zetex.nl

Speeltje voor samen!

Al eens een vibrator met luchtdrukstimulatie geprobeerd? De Melt van We-Vibe is een luchtdrukstimulator die speciaal is ontworpen om samen met je partner te gebruiken. Heb je niemand in de buurt om hem mee te delen? No problem. Ook tijdens avontuurtjes met alleen jou levert hij uitmuntend werk. De Melt is verkrijgbaar bij Euphoria, in de winkels in Leeuwarden en Heerenveen én in de webshop. Levering is betrouwbaar en discreet.

Kijk voor de Melt en andere fijne producten op de website van Euphoria

Vrijheid tijdens je menstruatie

“Een echte schipper bevaart ook de rode zee” zeggen ze weleens. En hoewel seks tijdens je menstruatie niet onhygiënisch of slecht is, vindt niet elke vrouw het prettig. Door gebruik te maken van de Easecup -een menstruatiecup die zich inwendig naar jouw lichaam vormt-, kan je zorgeloos vrijen, sporten, zwemmen en naar de sauna. De Easecup biedt je tot 12 uur lang lekvrije en geurloze bescherming tijdens je menstruatie.

De Easecup is verkrijbaar via Menstruatiecups.nl

 

set-klein-vierkant-600x600

Gezonde bekkenbodem

Sterke gezonde bekkenbodemspieren ondersteunen je baarmoeder, blaas (stressincontinentie), darmen en rectum. Het trainen van de bekkenbodemspieren kan je ook tijdens het vrijen verschillende voordelen geven; je orgasmes worden intenser en duren langer. De gevoeligheid en beleving tijdens het vrijen kunnen verbeteren voor jullie beiden. Met De Groene Cup bekkenbodemtrainer train jij je bekkenbodemspieren en kan je genieten van alle mooie voordelen!

De Groene Cup bekkenbodemtrainer is verkrijgbaar via Webvrouw.nl

Praat mee

Ik vind het heerlijk dat de koude dagen weer zijn aangebroken. Tijd om deze producten eens goed te gaan gebruiken. Welke van deze producten zou jij graag willen hebben? Ik ben heel benieuwd! Praat met ons mee in de comments onder dit artikel.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook