fb
Damespraatjes Damespraatjes

De 5 beste bestemmingen voor een trip met je vriendinnen

Heb je ook zo’n zin om er weer uit te gaan? Om lekker op pad te gaan met je vriendinnen? Dik ingepakt van besneeuwde bergen af sjezen of zie je jezelf al met een cocktail in je hand aan de rand van een zwembad zitten? Wij hebben een aantal bestemmingen voor je op een rij gezet. Tripjes dicht bij huis maar ook wat verder weg. Stof je koffer maar vast af!

Zweven in een Turkse luchtballon

Sandra en ik hebben een paar jaar terug een geweldig tripje naar Turkije gemaakt. Hoewel ik dacht dat ik niet zoveel had met Turkije, zat ik er behoorlijk naast. Sowieso is een vakantie boeken met Sandra een feestje omdat ze altijd leuke ideeën heeft, maar die trip was onvergetelijk. We zijn namelijk naar Cappadocië gegaan en hebben daar om ’s ochtends vijf uur een adembenemende ballonvaart gedaan. Als ik er aan terugdenk, krijg ik weer kippenvel. Vier dagen waren genoeg om ons batterijtje weer helemaal op te laden en er met frisse moed tegen aan te kunnen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door TravelHunter (@travelhunter.nl)

Relaxen in Amsterdamse hottub

Wat ons ook erg leuk lijkt, is een huisje met hottub gewoon in Amsterdam! The Unbound is echt bijzonder leuk.  Op een klein, gemoedelijk vakantiepark aan het randje van Amsterdam West verblijf je in een cabin. Opvallend is het glazen raam in een van de twee slaapkamers, hierdoor kun je ’s avonds vanuit je bed naar de sterren kijken. Als je ’s ochtends opstaat, loop je via de grote schuifdeuren naar het terras waar een op houtgestookte hottub op je wacht. Mind you: zo vanuit je bed in een heerlijk warm bubbelbad.

Overnachten in Balinees bamboo house

Omg! Overnachten in een bamboo house op Bali…. Dit verblijf staat torenhoog op mijn lijstje. Alleen al door het kijken naar de foto van het huisje op het Indonesische eiland, word ik al zen. Al heel lang wil ik er graag heen, maar het is er nog niet van gekomen. Misschien moet ik het dit jaar gewoon doen. Ik hoor de vogels al fluiten, ik ruik de heerlijke geuren en kan de warmte al voelen. Het is vast geen probleem een vriendin te porren die met me mee wil.

Sleetje rijden met IJslandse husky’s

Een van mijn liefste vriendinnen is verknocht aan IJsland. Verschillende keren is ze er geweest. De warmwaterbaden zijn volgens haar het leukste dat je kunt doen op IJsland. Met stip op nummer twee staat een huskysledetocht. Op een slee die wordt getrokken door hijgende husky’s kun je genieten van de prachtige omgeving. Drie uurtjes vliegen en je bent er.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door TravelHunter (@travelhunter.nl)

Bijkomen in Hellendoornse Hof van Salland

Even wat minder tijd om te reizen? Blijf je gewoon lekker in Nederland. Leuke onderkomens genoeg. Zoals Hof van Salland, dat in de prachtige natuur van Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug ligt. Je verblijft in een prachtige villa met wellness mogelijkheden. Hoe lekker is dat? Ga je eerst wandelen of fietsen in de prachtige omgeving en als je terugkomt kun je heerlijk ontspannen in je eigen huisje. Ideaal.

Dit zijn slechts vijf bestemmingen die super leuk zijn om met je vriendinnen naar toe te gaan. En dan is er nog zoveel meer om te ontdekken. Deze week ga ik in elk geval een tripje boeken. Gewoon omdat het kan en de voorpret ervan alleen al heerlijk is!

1 reactie

Joris -

Is dit artikel toevallig reclame?

Reageer ook