fb
Damespraatjes Damespraatjes

Davy redde man uit brandende auto Gouda: ‘Ik vraag me af of ik wel het juiste deed’

De 22-jarige Davy van Gelder uit Waddinxveen dacht voor zijn stapavondje nog even snel een pakje sigaretten te halen. Hij stopte bij een tankstation aan de A12 bij Gouda. De korte stop pakt echter iets anders uit dan dat Davy verwacht: het is namelijk het moment waarop er een automobilist met hoge snelheid op het tankstation inrijdt. Het tankstation staat in lichterlaaie en de man blijft in de auto zitten. Davy weet de bestuurder uit de auto te trekken en dankzij hem is de man in veiligheid gebracht.

Een heldendaad, dat staat buiten kijf. Maar de heldendaad kreeg voor Davy een ander gevoel toen na politieonderzoek bleek dat het ongeluk geen ongeluk was. De bestuurder van de auto, een 33-jarige man uit Almere, bleek zelfmoord te willen plegen. Davy heeft het hier moeilijk mee vertelt hij tegen Omroep West: ”Ik vraag me af of hij wel blij is dat ik hem heb gered.”

Bekijk hier het interview dat Davy aan Omroep West gaf:

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook