Damespraatjes Damespraatjes

Daten met een saunaliefhebber, nudist of naturist? Dat kan via deze datingsite!

Heerlijk vind ik het, een dagje naar de sauna. Lekker kletsen met mijn man of vriendinnen, uitgebreid lunchen en genieten van de verschillende sauna’s en baden. Een ultiem dagje-uit! Maar waar een dagje sauna voor mij een ‘dagje-uit’ is, is het voor anderen een lifestyle. Ze hebben het nodig om in de meest pure vorm tot ontspanning en zichzelf te komen. In de sauna, maar ook op een naturisme-camping, voelen deze mensen zich heerlijk. Het is een plek waar je volledig vrij en helemaal jezelf kunt zijn. Maar wat als je nu vooral alleen gaat, maar eigenlijk wel op zoek bent naar een maatje om samen mee te gaan? En ben jij op zoek naar een mooie/leuke saunadate? Dan hebben wij een goede tip voor je!

Sauna-maatje

Elk jaar gaan er tussen de 2,5 en 2,8 miljoen mensen naar de sauna in Nederland en België. Van deze groep is ongeveer 10 procent single en gaat alleen naar de sauna. Dit zijn tussen de 250.000 en 280.000 personen! En hoewel sommige mensen het heerlijk vinden om alleen naar de sauna te gaan, is er ook een groep die wél graag een sauna-partner zou hebben. Maar waar vind je die?!

Saunadate.com

Wist je dat er een speciale datingsite bestaat waarop jij als saunaliefhebber, maar ook als nudist/naturist, een date of partner kunt vinden? Saunadate.com is een website die op discrete en prettige wijze mensen bij elkaar brengt. Het is absoluut géén sekswebsite, maar volledig gericht op het bij elkaar brengen van mensen met eenzelfde liefde voor sauna’s en/of nudisme/naturisme. “Zie ons als de Yab-Yum onder de datingsites. Het is niet ordinair en vulgair en we zijn ook niet voor swingers en koppels. Naaktfoto’s zijn uit den boze en ook profielafbeeldingen in badkleding zijn niet toegestaan” benoemd Saunadate.com. Om deze sfeer te waarborgen worden alle inschrijvingen, inclusief de foto’s,  handmatig beoordeeld.

Vrouwvriendelijkheid centraal

Niet alleen bij de foto’s wordt erop gelet dat iedereen zich op zijn gemak voelt op de datingsite, ook ongepast taalgebruik wordt eruit gefilterd. “Vanuit vrouwen op onze website krijgen wij te horen dat ze zich zeer op hun gemak voelen. Die ervaren de contacten als integer en respectvol. Vrouwvriendelijkheid staat centraal. We willen dat elke saunadate net zo prettig is als een regulier saunabezoek. De leukste date met de beste entourage heb je in de sauna!”, zegt Saunadate.com.

Word jij ook enthousiast?

Wij zien de charme van deze website helemaal! De mate van discretie en veiligheid zorgen ervoor dat je als saunaliefhebber (of nudist/naturist) hele gezellige en ontspannen (vriendschappelijke) dates met gelijkgestemden kunt hebben. Wat vind jij van dit idee? Ben je benieuwd naar saunadate ervaringen? Zou jij je hiervoor inschrijven? Ik ben heel benieuwd. Praat met ons mee in de reacties onder dit artikel. Vinden we gezellig 🙂


Reageer ook