fb
Damespraatjes Damespraatjes

Damespraatjes test SensatioNail: Manicure voor luie diva’s

Als er iemand ongeduldig is op het gebied van fashion en beauty, ben ik het wel. Wanneer ik ga winkelen sla ik het passen negen van de tien keer over, mijn haar föhn ik alleen als het écht moet en voor mijn nagels lakken neem ik meestal niet meer dan tien minuten de tijd. Het resultaat: mijn nagels zien er bijna altijd onverzorgd en gehavend uit.

Twee weken geleden bezocht ik samen met een heleboel andere bloggers de presentatie van een nieuw sensationeel product op nagelgebied: SensatioNail. ‘Weet je zeker dat die presentatie iets voor mij is?’ vroeg ik nog twijfelend aan de hoofdredacteur. ‘Yes! Als er iemand onafhankelijk en objectief naar beauty producten kan kijken, ben jij het wel.’

Ach ja, dat is ook wel zo. Wie kan er nou beter beoordelen of een product ‘simpel, snel en veilig’ is dan iemand die een leek op nagelgebied is? Het moet tenslotte voor elke vrouw bruikbaar zijn!

SensatioNail

Hoe werkt SensatioNail?
Na de presentatie ga ik vol enthousiasme en een tasje met een SensatioNail Starter Kit richting huis. Ik heb erg veel zin om mijn nagels in een mooie kleur te lakken die volgens de presentatie tot 2 weken kan blijven zitten. Dat klinkt een stuk beter dan de 2 minuten die mijn nagellak het meestal trekt.

Voor de demonstratie heb ik mijn zusje haar nagels in de kleur Raspberry Wine gelakt. Zie hieronder hoe het werkt en hoe het eruit komt te zien.

Stap 1 ™ 3
Stap 4 ™ 6

Het resultaat
Al zeg ik het zelf, ik ben erg tevreden over mijn lakkunsten. Mijn zusje was niet alleen erg blij met het resultaat, het was ook nog eens heel gezellig! Voor mezelf heb ik gekozen voor de kleur Taupe Tulips, zie een voorbeeld van de kleur op de afbeelding rechts. Een vrij neutrale kleur die er verzorgd uitziet en bijna overal bijpast.

Nu, twee weken later zit de nagellak er bij zowel mijn zusje als bij mij er nog mooi op. Ik ben blij verrast met het resultaat! Tijd voor een nieuw kleurtje. Weten uit welke ik allemaal kan kiezen? Kijk op de website van SensatioNail.

Sensationail kit

Aanschaffen
Zelf een Starter Kit met een LED lamp, Gel Cleanser, Gel Primer, Gel Base & Top Coat en Color Gel Polish aanschaffen? Dit kan bij een aantal filialen van DA, Pour Vous en online via Bol.com. Klik hier voor meer verkooppunten.

Prijzen
Starter Kit (LED lamp, Gel Cleanser, Gel Primer, Gel Base & Top Coat en Color Gel Polish)
€ 69.99

Essentials Kit (Gel Cleanser, Gel Primer, Gel Base & Top Coat)
€ 19.99

Color Gel Polish
€ 14.99

 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

1 reactie

Hellen -

Super he…ik heb ineens super mooie nagels, ik kan er alles mee doen. Echt een heel mooi kado wat ik van mijn man kreeg. Nu lekker allerlei kleurtjes sparen.

Reageer ook