fb
Damespraatjes Damespraatjes

Damespraatjes op YouTube: Geblinddoekt Sandra opmaken gaat helemaal mis

We wilden het al langer, maar we hebben het nu ein-de-lijk gedaan: een YouTube kanaal gestart! Normaal gesproken zijn Sandra en ik er helemaal niet dol op om in de schijnwerpers te staan (en we proberen dit dan ook van nature te ontwijken, haha), maar het leek ons toch leuk om YouTube wél een kans te geven. We hebben inmiddels heel wat leuke video’s bedacht en zijn ook al begonnen met het opnemen en we vinden het stiekem toch wel heel erg leuk! 

Heel veel leren

YouTube is nieuw voor ons en we moeten nog veel leren. Toch wilden we onze gebrek aan ervaring ons niet langer laten tegenhouden. Ervaring doe je tenslotte enkel en alleen op door iets ook echt te DOEN! Het lijkt mij in ieder geval leuk om een cursus video-editten te doen en we willen ook op zoek naar een goede camera en micofoons. Zo worden de video’s elke keer een stukje beter.

Jullie tips en ideeën zijn meer dan welkom!

We zijn natuurlijk ook heel benieuwd naar al jullie tips voor ons! En het lijkt ons leuk om te horen waar jullie graag gezellige, positieve video’s over zouden willen zien. Want iets maken waar jullie ook echt behoefte aan hebben is tenslotte het leukst.

Kijk lekker mee

Goed… Zonder jullie nog langer te laten wachten; hierbij onze eerste YouTube video! Aangezien wij allebei helemaal geen make-up helden zijn, leek het ons leuk om een gezellige make-up video te maken. Nou wilden we het onszelf graag nog een beetje moeilijker maken, door het geblinddoekt te doen.

Benieuwd hoe dat ging en hoe het eruit kwam te zien? Kijk dan lekker mee!

Wat vond je ervan?

Heb je gelachen om onze eerste video? Wij vonden het zo leuk om te doen en we hopen dat ook jullie er van genoten hebben. Praat met ons mee in de comments onder dit artikel. Vinden we gezellig 🙂

Oh enne, vind je het leuk om ons te volgen? Abonneer je dan op ons kanaal!

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook