fb
Damespraatjes Damespraatjes

Damespraatjes loves Sloffen!

Ben jij ook zo dol op sloffen? Ik wel! Mijn eerste paar sloffen heb ik ongeveer een jaar geleden in de supermarkt gekocht. Ik was samen met mijn vriend op zoek naar een pot honing toen we tegen een grote bak met konijnensloffen aanliepen. “Aaaaaah! Die zijn zo ontzettend schattig!” riep ik door de supermarkt toen ik de konijnenknuffels voor aan je voeten zag liggen. Zonder iets te zeggen gooide mijn vriend ze in ons mandje en sindsdien zijn de konijnensloffen en ik onafscheidelijk. Tot een paar weken geleden dan.

Wat er een paar weken geleden gebeurde? Het werd te warm voor sloffen! Die arme konijnen leken van binnenuit te smelten, zulke hete voeten kreeg ik. Heel zielig voor mij. En natuurlijk ook best zielig voor de konijnen. Maar vooral voor mij, want ik kon nu niet meer op sloffen door het huis banjeren.

Maar, er diende zich een oplossing aan. Er zijn namelijk ook sloffen die wél goed ventileren, namelijk sloffen gemaakt van vilt. Deze stof zorgt ervoor dat de temperatuur binnen de slof altijd lekker blijft. Of het nou – 5 of + 20 graden is. Webshop Esgii heeft zulke sloffen. Handgemaakt in Mongolië. En wist je dat Esgii het Mongoolse woord voor vilt is? Met het materiaal zit het wel goed dus!

Dit is een kleine greep uit hun assortiment. Wij vinden de sloffen erg mooi en praktisch. Oh, en nog een mooie bijkomstigheid: de sloffen zijn FairTrade. 

 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

1 reactie

Manouk Keurntjes -

Wat een leuke sloffen!

Reageer ook