fb
Damespraatjes Damespraatjes

Damespraatjes Kerst Cadeau Top-5: de mooiste geschenken voor een vrouw

Zijn jullie al helemaal klaar voor de kerstdagen? Hoewel ik echt niet kan wachten, moet ik ook toegeven dat ik er verre van klaar voor ben. Mijn outfit is nog niet geshopt, het menu nog niet samengesteld en ik heb ook nog geen idee wat ik voor iedereen moet kopen. Omdat ik weet dat ik niet de enige ben met dit probleem, besloten we jullie (en mijzelf, haha!) een handje te helpen. We verzamelden de mooiste, leukste en originele kerstcadeautjes, gebundeld in deze Damespraatjes Kerst Cadeau Top-5. In dit artikel vind je de mooiste geschenken voor vrouwen. Op zoek naar een cadeau voor een man? Ook daar hebben we 5 geweldige suggesties voor!

Damespraatjes Kerst Cadeau Top-5: de mooiste geschenken voor een vrouw

1. Goldish Pink Cadeaukist

Als je het ons vraagt is het geven van alcohol bijna altijd een goed idee! En al helemaal als het een hip en super lekker drankje is, zoals het mega populaire Goldish Pink. Goldish Pink is de meest gedronken rosébubbel, die je nu ook heel goed cadeau kan doen. Deze speciale editie komt in een luxe wijnkist die je kunt uitvouwen tot dienblad, een handige afsluitdop en een Goldish Pink Wijnschort. Hier kan je heel wat vrouwen héél happy mee maken!

De Goldish Pink Cadeaukist kost € 39,99 en is verkrijgbaar bij Wijnvoordeel.nl

goldish-pink

2. Terapy zitzak

Ben je op zoek naar een cadeau voor de grootse Netflix/relax/chill/ontspan/relax/lounge koningin van Nederland? Dan is deze Terapy zitzak het perfecte cadeau. Je kunt er heerlijk op hangen, maar je ogen sluiten en even een dutje doen. Hij is super zacht en het lijkt net of je op een wolkje ligt. Daarnaast vinden we hem ook nog super mooi, dus een échte verrijking van je interieur. Gááááááp! Wat hebben we nu veel zin om lekker te relaxen.

De Terapy zitzak is verkrijgbaar vanaf € 139,95 en is te koop bij Ikwilzitzakken.nl

zak

3. Lichtgevende eenhoornpantoffels

Haha, wat een geweldig cadeau dit! Ik zou nu al drie vriendinnen weten die dit een hilarisch cadeau zouden vinden: lichtgevende eenhoornpantoffels. Ze zijn niet alleen hilarisch en lichtgevend, maar ook heel fijn aan je voetjes. Ach, kijk die schattige koppies nou toch. Zou dit jouw maandagochtenden  niet een stuk makkelijker maken? Wij denken van wel!

De lichtgevende eenhoornpantoffels kosten € 49,95 en zijn verkrijgbaar bij Radbag.nl
eenhoorn-pantoffels

4. Burra Burra leren handtas

Ik ken geen vrouw die niet blij is wanneer ze een mooie tas cadeau krijgt. Toevallig kreeg ik een mooie tas voor mijn verjaardag een paar maanden geleden en ben daar nog elke dag zo blij mee! Wat vinden jullie van deze mooie leren handtas van Burra Burra? Wij vinden hem echt prachtig en denken dat dit voor heel wat vrouwen een zéér welkom cadeau is!

De Burra Burra handtas kost € 259,90 en is verkrijgbaar bij Burraburra.nl.

slideshow_1

5. Hand-gegraveerde zilveren armband

Ken jij een vrouw die niet van sieraden houdt? Ik eerlijk gezegd niet, haha! En kijk nou eens naar deze prachtige hand-gegraveerde zilveren armband, met een échte zoetwaterparel. Een super feestelijk geschenk. Dit cadeau wordt extra dierbaar doordat er een hand-gegraveerd hartje aan hangt. Laat hier een naam, datum of lief woordje in graveren om het cadeau super persoonlijk te maken. De armband is verkrijgbaar van baby- tot damesmaat.

De hand-gegraveerde zilveren armband is verkrijgbaar vanaf € 42,95 en is te koop bij Kayasieraden.nl.

armband

1 reactie

Gertjan -

Een zitzak is een ideaal cadeau en veel te gebruiken bij verschillende gelegenheden.

Reageer ook