fb
Damespraatjes Damespraatjes

Damespraatjes Kerst Cadeau Top-5: de mooiste geschenken voor een man

Met het kopen van een cadeau voor vrouwen heb ik over het algemeen een stuk minder moeite dan met het kopen van een cadeau voor een man. Bij vrouwen vraag ik me gewoon af wat ik zelf leuk zou vinden, maar bij mannen werkt dit natuurlijk toch een beetje anders. Toch merk ik dat als ik ga zoeken, ik heel veel vette cadeaus tegenkom! We hebben hier een overzicht van de leukste, mooiste en handigste cadeaus voor mannen. Ben je op zoek naar een cadeau voor een vrouw? Ook daar hebben we 5 suggesties voor!

Damespraatjes Kerst Cadeau Top-5: de mooiste geschenken voor een man

1. Leren schort met leather care kit

Ken jij een man die zijn weg wel weet je te vinden in de keuken? Of ken je een man die juist wel wat meer kook-uurtjes zou mogen draaien? Dan is dit robuuste, leren schort écht iets voor hem. Zowel de nek- als taille riem zijn verstelbaar en de nekriem is voorzien van een canvas hoes. Zo schuurt hij niet in de nek en kan je urenlang doorgaan. Het leren schort kan je makkelijk onderhouden met de bijbehorende leather care kit, bestaande uit een schoonmaak spray, leer wax, een poetsdoekje en een borstel.

Het leren schort is verkrijgbaar vanaf € 139,95 en de leather care kit kost € 27,95 en zijn te koop bij Wit-loft.nl

leren-schort-met-leather-care-kit

2. Luxe verwenarrangement

Na een jaar van hard werken verdient iedereen rust en ontspanning. Dit kan je natuurlijk thuis op de bank doen, maar om écht tot rust te komen kan je nog beter een dag naar een heerlijke spa. Vrouwen horen we er vaak over, maar wist je dat ook veel mannen er gek op zijn? Doe daarom ook een man eens een luxe verwenarrangement cadeau. Het premium arrangement van Finlantis bevat een toegangskaart tot de spa, een body massage van 60 minuten, een bagel met zalm, een drankje naar keuze en je kunt gebruik maken van een badjas en grote saunahanddoek. Oh, en als je slim bent boek je twee arrangementen… Kan jij ook lekker tot rust komen!

Het luxe verwenarrangement kost € 109,00 en wordt aangeboden door Finlantis.

3. Breaking Bad snijplank

Zo’n drie jaar geleden heb ik in één week alle afleveringen van Breaking Bad gezien. Vraag me niet hoe ik het heb gedaan, maar de serie was zó verslavend en populair dat ik wel moest kijken. Ook mijn mannelijke vrienden zaten in dezelfde flow en konden niet stoppen met napraten. Voor de echte Breaking bad fans vinden we dit wel een heel toepasselijk cadeau: een Breaking Bad snijplank met Walter White. Let’s Cook!

De Breaking Bad snijplank kost € 29,95 en is verkrijgbaar bij Radbag.nl.

breaking-bad-snijplank-1

4. Champagne capsule dienblad

Het is natuurlijk een vrij decadent drankje, maar oh: wat ben ik gek op Champagne! Thuis proberen we regelmatig nieuwe flessen en bewaren dan ook altijd de doppen met capsules. En toevallig ken ik meer mensen die dit doen. Dit Champagne capsule dienblad is een ideaal cadeau voor alle Champagne liefhebbers, want hier kan je de capsules prachtig in bewaren. Zo kan je regelmatig terugblikken op de lekkerste flessen én het ziet er ook nog eens prachtig uit in het dienblad.

Het Champagne capsule dienblad kost € 42,99 en is verkrijgbaar bij Decoraza.nl.

s65tz2-k

5. RVS stalen mok

Elke bierdrinkende man kent het probleem van bier dat veel te snel lauw wordt. Het warm worden van het bier komt door twee factoren: de warmte van de hand om het bierglas en de temperatuur van de ruimte waarin de drinker zich bevindt. Dit kan je oplossen door het bier in een RVS mok met handvat te schenken. In een stalen mok is het bier minder beïnvloedbaar door de kamertemperatuur en door het handvat heeft ook je lichaamstemperatuur geen invloed op het bier. Top cadeau dus!

De RVS stalen mok kost € 14,95 en is verkrijgbaar bij Coolgift.com.

stainless-steel-mug-1

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook