fb
Damespraatjes Damespraatjes

Damespraatjes en De Sinterklaasbank maken winnaar bekend

“Sinterklaasje bonne, bonne, bonne. Gooi wat in mijn lege, lege tonne. Gooi wat in mijn laatrsje, dank u Sinterklaasje!” is het liedje wat op 5 december door vele huizen in Nederland klinkt. Na flink wat met pepernoten strooien en spelletjes spelen met het hele gezin verschijnt er op mysterieuze wijze een zak vol pakjes. “Kijk daar, bij de voordeur!” roept pa terwijl hij knipoogt naar ma en stiekem de buurman een bedank-whatsapp stuurt. Maar, dit is niet in elk huishouden zo vanzelfsprekend… Daarom is er De Sinterklaasbank.

Hoewel het niet altijd opvalt, kent Nederland ontzettend veel arme gezinnen die niet of nauwelijks rondkomen. Het kopen van eten en kleding lukt vaak al bijna niet, dus extraatjes zoals Sinterklaascadeaus schieten er al helemaal bij in. Vreselijk, want elk kind zou dit feest moeten kunnen vieren. Zo dacht Elisa Nuij ook over de situatie en besloot in actie te komen. Met het oprichten van De Sinterklaasbank heeft ze het haar missie gemaakt om gezinnen die het zich niet kunnen veroorloven toch een Sinterklaasfeest te geven. 

Winactie
Om aandacht te vragen voor De Sinterklaasbank, mocht Damespraatjes een mooi spel weggeven. De winnaar is: Tanja Kuijer.

Tanja, van harte gefeliciteerd. Zou je svp je adresgegevens met een linkje naar je Facebookpagina willen mailen naar [email protected] ovv winnaar Sinterklaasbank-actie.

Doneren

Wil jij De Sinterklaasbank graag een handje helpen? Dat kan door geld te doneren! Kijk voor meer informatie op www.sinterklaasbank.nl!

Meer Gratis spullen kijk op Gratisvoorvrouwen.nl

Reageer ook