fb

Damespraatjes bezoekt Topshop opening Amsterdam

Omringd door fashionista’s, pers en publiek ervoer ik vanmorgen de opening van Amsterdams’ nieuwste aanwinst op het gebied van fashion: de Topshop en Topman in de aan de Dam gelegen Bijenkorf. Een paar jaar geleden was ik met kerst in Londen en maakte daar op Boxing day (tweede kerstdag en de start van de uitverkoop) kennis met TOPSHOP. HEERLIJK! Na mijn geweldige ervaring in de Engelse hoofdstad, mocht ik de opening in onze eigen hoofdstad uiteraard niet missen.

Niet alleen de geweldige kleding maakte de opening één groot feest, ook de muziek, Prosecco en de aanwezigheid van Actrices Eva van de Wijdeven en Hannah Hoekstra maakten dit maandagochtend uitstapje de moeite waard.

Genoeg geluld, je bent natuurlijk razend benieuwd naar de foto’s. Hier zijn ze!

Sfeerimpressie TOPSHOP

Eva en Hannah stapten uit een originele rode Engelse bus, ik paste leuke schoenen, liep de winkel door en spotte een hippe look.

Outfits TOPSHOP

Drie inspirerende outfits.

Mara in TOPSHOP

Zelf moest ik natuurlijk ook wat kleding en accessoires proberen!

Kan jij ook niet wachten om helemaal los te gaan in de nieuwe Topshop? De Bijenkorf is dagelijks tot 20:00 uur en donderdag en vrijdag zelfs tot 21:00 uur geopend. Met een man opstap? Ook zij kunnen hun hart ophalen in Topman, de mannelijke variant van Topshop.

Mara Blikslager (21 jaar) werkt voor online vrouwenmagazine damespraatjes.nl en studeert Reclame, Marketing en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Ze is gek op schrijven, de wereld ontdekken, socializen en sporten. Als Mara niet aan het werk is of in de schoolbanken zit is ze te vinden in het zwembad, op de spinning-fiets, in een hippe club of lekker op de bank. Ze woont in Amsterdam maar bezoekt regelmatig haar familie in het rustige Hilversum. 

Lees ook de andere artikelen van Mara Blikslager 

Reageer ook