fb

Dagboek van een Gigolo #9: Seks in de bioscoop

Als ik aan de bioscoop dacht, dacht ik aan popcorn, goede films en natuurlijk die heerlijk bieren met poppende kroonkurken. Als kind ging ik elke maand met mijn opa en oma naar de bioscoop en toen ik ouder werd bleef ik dit met een groepje vrienden doen. Afgelopen weekend ging ik voor het eerst met een van mijn dates. En ik kan alvast verklappen: van de film hebben we weinig gezien. 

Seks op een openbare plek heb ik altijd spannend gevonden. In het bos, in een pashokje, in het zwembad of in de sauna; eigenlijk heb ik het overal al wel een keer gedaan. Bijna al deze keren waren met klanten en het leverde altijd erg spannende en leuke dates op. Niet alleen door de seks, maar ook omdat je echt een leuk uitje hebt. Zo ook het afgelopen weekend!

“Dave, jij houdt wel van een date op locatie toch?” stuurt mijn baas me. En of ik daar van houdt. Meteen stuur ik een appje terug dat hij me daar zeker voor mag inroosteren. “Top! Het gaat om een dame van 43 jaar die graag met je naar de bioscoop wil. Zaterdagavond om 20:00 uur. Jullie zien elkaar bij de ingang. Veel plezier!”

Keurig op tijd sta ik voor de ingang. Ik scan de hal om te zien of ik mijn date zie staan. Nog voor ik haar heb kunnen spotten, komt ze al naar me toe. “Hoi, ik ben Miranda. Leuk om je te ontmoeten Dave.” Miranda is een knappe vrouw met een licht-getinte huid, donkere haren en prachtige lange benen. “Zo, ik heb er zin in! Naar welke film gaan we?”

Samen met Miranda en de kaartjes voor een spannende film, lopen we naar de bar om wat drinken te halen. Normaal gesproken drink ik geen alcohol op een date, maar omdat Miranda een klein flesje wijn bestelt, besluit ik zo’n heerlijke fles bier te nemen. Eentje kan geen kwaad en het smaakt goed bij de grote popcorn die we samen delen.

De zaal is, op één man op de middelste rij na, helemaal leeg. “Ik heb expres een film gekozen die al wat langer draait. Dan is het nooit zo druk. En hier op de achterste rij hebben we geen pottenkijkers.” Miranda knipoogt. De lichten gaan uit en de film begint. Ik geef Miranda een kusje in haar nek en fluister in haar oor dat ik er zin in heb. Ondertussen streel ik haar kort over haar been en ga dan snel weer gewoon zitten. Ik vind het heerlijk om de spanning op te bouwen.

Wanneer de film een minuut of tien bezig is, leg ik mijn hand op Miranda’s benen. Elke minuut leg ik hem een paar centimeter verder omhoog, totdat mijn hand in haar kruis ligt. Ik begin haar zachtjes te vingeren. “Trek mijn panty kapot, dan kan je er beter bij” fluistert Miranda. Ik doe wat ze zegt, trek het kruisje van haar panty kapot en streel met mijn vingers langs haar natte kutje.

Miranda is bloedgeil en maakt ook mijn broek open. Stevig pakt ze mijn lul en begint me heerlijk af te trekken. Ik voel dat ik wel héél snel geil wordt en zak naar de grond. Met mijn hoofd tussen haar benen en mijn knieën op de grond van de bioscoopzaal lik ik aan haar heerlijke kutje. Met mijn handen voel ik onder haar shirt en masseer ik haar volle borsten. Als Miranda bijna klaarkomt stop ik en neem weer plaats op mijn stoel. “Kom je lekker bij me op schoot zitten?”

Miranda laat er geen gras over groeien en klimt bovenop me. Mijn harde lul glijdt in haar natte kutje en ik kijk ondertussen of andere man in de zaal ons niet ziet. Hij zit helemaal in de film en heeft niks door. In een heerlijk tempo rijdt Miranda ons allebei naar een hoogtepunt toe. Ik rol het gevulde condoom van mijn lul en Miranda gaat weer op haar plek zitten. We drinken onze drankjes op, eten nog wat popcorn en kijken naar een film waar we ruim een half uur van hebben gemist. “Weet jij nog waar het over gaat?” Miranda moet lachen en schudt haar hoofd. “Nee. Maar wat ik wel weet is dat jij het geld dubbel en dwars waard bent.”

Bij het begin van de aftiteling staan we op en lopen tegelijk met de andere man de zaal uit. Hij kijkt ons aan en knipoogt. Zou hij dan toch iets gemerkt hebben…?

Lees hier de andere blogs van Gigolo Dave

Dave is 33 jaar en is sinds 7 jaar werkzaam als professioneel gezelschapspartner via een groot escortbureau. Na jaren als automonteur gewerkt te hebben, geniet hij nu van een leven waarin hij vrouwen ontspanning, plezier en genot kan bieden. In zijn blogs bij Damespraatjes neemt hij je mee in zijn belevenissen op de werkvloer. 

Reageer ook