fb
Damespraatjes Damespraatjes

Dagboek van een Gigolo #7: Samen masturberen

De meeste van mijn klanten vinden het heerlijk om door mij verwend te worden. Een avond een gigolo boeken zien ze als een cadeautje aan zichzelf. Iets waar ze met volle teugen van mogen genieten dus! Ik vind het heerlijk om ze daarbij volledig in de watten te leggen, zodat ze aan het einde van de date met een goed gevoel afscheid van mij nemen. 

Heel soms loopt de avond anders. Zo ook vorige week. Ik had een klant die niet door mij verwend wilde worden, maar die graag wilde zien hoe ik mijzelf bevredigde. Hoewel dit voor mij niet een standaard date is, vond ik het wel heel spannend en sexy om te doen. Ik neem je graag mee!

“Dag Dave, ik heb een vraagje aan je” zegt mijn baas tegen me aan de telefoon. “Ik sprak een vrouw die jou wel graag wil boeken, maar ze wil geen lichamelijk contact met je. Ze is op zoek naar een man die zich wil aftrekken, zodat zij naar hem kan kijken. Is dat wat voor jou?” “Ja hoor, plan mij maar in” antwoord ik meteen. Dit kan een spannende avond worden…

Geen lichamelijk contact. Ik zit er in de auto naar de vrouw toe over na te denken. Is dat alleen op seksueel vlak of zou ze überhaupt geen fysiek contact met mij willen? Nog voordat ik echt over het antwoord heb kunnen nadenken, rijd ik al haar straat in. Ik adem eens diep in en weer uit… Het klinkt gek, maar stiekem ben ik best een beetje nerveus. Alsof ik een presentatie moet geven. Want zo voelt het een beetje voor mij, dat ik voor haar moet masturberen. Waar seks als een gesprek is, is masturberen een monoloog. En dat is vaak niet makkelijk als iemand toekijkt!

Met goede moed stap ik de auto uit en druk op de bel. Een prachtige vrouw met rode haren en groene ogen doet de deur open. “Hai, ik ben Mira” zegt ze opgewekt. We lopen samen naar binnen en Mira schenkt een glas spa rood voor me in. “Ik begreep van het bureau dat je graag wil toekijken als ik mezelf aftrek”. Ik kijk haar vragend aan. “Ja” zegt Mira. “Ik vind dat altijd ongelofelijk geil. Maar ik moet nog even in de mood komen hoor, haha!”

We zitten aan de keukentafel en praten over hoe haar dag was, wat voor werk ze doet en wat haar hobby’s zijn. Niet alleen zij had het nodig om even in de juiste stemming te komen, ook ik kon het wel gebruiken. Hoe langer ik naar Mira kijk en luister, hoe mooier ik haar vind… Eigenlijk is het wel helemaal mijn type. Al aan de keukentafel droom ik weg bij het idee straks naakt met haar te zijn. “Nou, zullen we dan maar?” Mira’s vraag haalt me weer terug naar de realiteit. “Ja, laten we naar je slaapkamer gaan.”

Mira zit op het bed en ik sta voor haar. Het begin is wat onwennig, maar wanneer Mira en ik elkaar in de ogen kijken, voel ik direct dat we een band krijgen. Een verbinding zonder dat onze lichamen elkaar raken. In een soepele beweging trekt Mira haar jurkje uit. Ze heeft er niks onder aan. Ze gaat liggen en streelt zachtjes met haar handen langs haar borsten, benen en dijen. Haar kutje blijft ze ontwijken en juist dat maakt het zo spannend om er naar te kijken.

Ik voel dat mijn lichaam zich vult met opwinding. Mira kijkt me diep in mijn ogen en ook ik trek mijn kleren uit. Mijn pik is al keihard wanneer ik mijn boxer uittrek. Mira begint zichzelf te vingeren en blijft me in de ogen kijken. Ik trek me af en kijk naar haar. We beleven een prachtig, bijna spiritueel, moment samen. Onze seksuele energie is zo sterk, dat we zelfs zonder fysiek contact volledig in elkaar opgaan. Het is een van de mooiste dingen die ik ooit heb meegemaakt. Tegelijkertijd komen we klaar. “Kom je bij me liggen?” vraagt Mira me.

Nog een uur liggen we in elkaars armen op het bed. “Is dit altijd zo’n intense ervaring?” vraag ik haar. “Ik moet eerlijk toegeven dat ik dit nog nooit zo heb meegemaakt” biecht Mira op. In dat uur praten we niet alleen over de bijzondere seksuele ervaring die we zojuist samen hebben meegemaakt, maar praten over allerlei persoonlijke dingen. Het gebeurt niet vaak dat ik zo’n bijzondere en diepe band met een klant heb.

Pas laat in de avond nemen we afscheid. “Ik wil je graag nog een keer zien. Misschien een keer buiten het bureau om. Gewoon, als gewone mensen.” Mira begint te lachen. “Als gewonen mensen? En wat zijn we nu dan?” Ook ik moet lachen. “Haha! Je hebt gelijk, dat is een gekke uitspraak. Maar Mira, je hebt iets in mij losgemaakt. Ik moet je nog een keer zien. Wil je dat?” Mira knikt en geeft me een zoen. “Op één voorwaarde….” zegt ze. “En dat is?” “Dat je volgende keer blijft slapen”  “Deal” zeg ik. Met vlinders in mijn buik stap ik in de auto en rijd naar huis. Die heb ik niet zien aankomen.

Lees hier de andere blogs van Gigolo Dave

Dave is 33 jaar en is sinds 7 jaar werkzaam als professioneel gezelschapspartner via een groot escortbureau. Na jaren als automonteur gewerkt te hebben, geniet hij nu van een leven waarin hij vrouwen ontspanning, plezier en genot kan bieden. In zijn blogs bij Damespraatjes neemt hij je mee in zijn belevenissen op de werkvloer. 

Reageer ook