fb
Damespraatjes Damespraatjes

Dagboek van een Gigolo #6: Ze wil verkracht worden

gigolo

Het gebeurt niet vaak dat ik tijdens de seks zelf niet écht opgewonden ben. In het zeldzame geval fantaseer ik op dat moment over een andere situatie of focus ik me extreem op de onderdelen die ik wel leuk vind. Een paar maanden geleden had ik zo’n klant. Een klant waarbij je iets moet doen waar je je nét niet helemaal prettig bij voelt… Ik neem je graag mee terug naar deze avond.

Het was een zaterdag en ik had veel zin om te werken. Die week had ik al een super leuke klant gehad en was zelfs een nachtje met deze dame in een hotel blijven slapen. Stiekem hoopte ik een beetje dat ook mijn tweede en laatste klant van die week een succes zou zijn. ‘Vrouw, 42 jaar, rollenspel’ verschijnt in de opdracht-omschrijving op mijn scherm. Dat zal wel goed komen, dacht ik nog.

Al vanaf het moment dat mijn klant Sanne de deur opendeed en ik haar aankeek, had ik een vreemd gevoel. Alsof dit niet helemaal de date zou worden waar ik op had gehoopt. “Ik wil dat je mij verkracht” zegt ze nog voor ik mijn jas uit heb kunnen trekken. “En ik wil dat je het buiten in het bos doet.” Pfoe… Ik moet even slikken. Ik weet dat er mensen zijn die hier soms over fantaseren, maar ik had niet gedacht dat ik ooit een verkrachter in een rollenspel zou spelen.

“Jeetje Sanne, daar vraag je me wat. Ik moet eerlijk zeggen dat ik me er niet prettig bij zou voelen om je in het bos te verkrachten. Ook al is het niet echt.” vertel ik haar eerlijk. “Oke. Dan doen we het hier. Dan bel je nog een keer aan en  dan doen we alsof we elkaar niet kennen en jij me hier thuis verkracht. Goed?” Ze wacht mijn antwoord niet af en loopt met me naar de deur. Ik twijfel en neem de tijd waarin ik alleen voor de deur sta om te bedenken wat ik nu moet doen. Uiteindelijk neem ik het besluit wél deel te nemen aan het rollenspel, maar alleen omdat ik Sanne niet teleur wil stellen.

Ding dong… Ik druk voor de tweede keer die avond op de zilveren deurbel. “Dag meneer, wat kan ik voor u doen?” zegt Sanne. Ik moet toegeven dat ze goed toneel kan spelen. Ik stap naar binnen, druk mijn hand op haar mond en zeg dat ze moet meewerken. Sanne stribbelt tegen en doet alsof ze het vreselijk vindt. Als ik mijn hand in haar broek steek voel ik dat ze zeiknat is. “Hmm… stiekem vind je dit heerlijk he?” Ik steek mijn vinger diep ik haar. “Trek je kleren uit. NU!”

Sanne doet wat ik zeg. Ik duw haar op de bank en pak een condoom. “Nee, geen condoom. Dat doet een verkrachter niet” sist Sanne geïrriteerd. “Deze verkrachter wel.” Ik rol de condoom om en besluit er niet over in discussie te gaan. “Pijp me!” zeg ik terwijl ik Sanne’s hoofd vastpak en ruw naar mijn pik duw. Na een minuut of drie trek ik haar van mijn pik af en draai haar op haar buik op de bank. Hard ram ik mijn pik in haar en voel al heel snel dat Sanne klaarkomt. Haar genot zorgt er voor het eerst die avond voor dat ik me op mijn gemak voel en zelf ook écht geil wordt. “Pijp me klaar” beveel ik haar. Braaf doet Sanne wat ik zeg.

Na de (op z’n zachtst gezegd) bijzondere vrijpartij, pakt Sanne haar portemonnee. “Weet je, ik schaam me hier best voor… Een normale vrouw wil niet verkracht worden, maar ik vind het een heerlijk idee. Ik heb het vroeger wel tegen vriendjes verteld, maar ze vonden het allemaal zo raar, dat mijn relaties nooit echt van de grond kwamen. Nu houd ik het stil en trakteer mezelf zo nu en dan op een goede verkrachtpartij van een gigolo.” Ik doe mijn best Sanne te begrijpen, maar ik vind het nog steeds lastig en zeg dat eerlijk tegen haar. “Goed dat je het zegt. Ik zal volgende keer bij het bureau vragen iemand anders te sturen.” We nemen afscheid en ik zie Sanne daarna nooit meer. En daar ben ik stiekem best blij om.

Lees hier de andere blogs van Gigolo Dave

Dave is 33 jaar en is sinds 7 jaar werkzaam als professioneel gezelschapspartner via een groot escortbureau. Na jaren als automonteur gewerkt te hebben, geniet hij nu van een leven waarin hij vrouwen ontspanning, plezier en genot kan bieden. In zijn blogs bij Damespraatjes neemt hij je mee in zijn belevenissen op de werkvloer. 

 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook