fb
Damespraatjes Damespraatjes

Dagboek van een Gigolo #4: Trio met twee vriendinnen

gigolo

Voordat ik aan de slag ging als gigolo had ik er vaak over gefantaseerd, maar het nog nooit zelf gedaan: een trio. Hier kwam al tijdens mijn eerste werkweek verandering in en sindsdien doe ik het regelmatig. Over het algemeen met stellen die al lang rondlopen met het idee om een trio te proberen, maar dit liever niet met iemand uit bekende kring doen. Het zijn vaak heerlijke avonden, maar het trio dat ik laatst had, maakte mijn wildste fantasie waar: een trio met twee vriendinnen.

“Twee beste vriendinnen Anne en Fleur, trio, Amsterdam” verschijnt op het scherm van mijn iPhone. Hmm, dat klinkt spannend. Ik fantaseer al jaren over een hete ménage à trois met twee knappe vriendinnen. Als ik niet voor deze opdracht betaald zou krijgen, had ik de kans ook met beide handen aangepakt. Gewoon om mijn eigen fantasie werkelijkheid te laten worden.

Ik loop over de Amsterdamse grachten en bel aan bij een groot herenhuis. Een knap meisje van een jaar of 30 doet de deur open. “Dave?” vraagt ze, terwijl ze mij zwoel aankijkt. “That’s me!” Samen lopen we de lange gang met marmeren tegels door. Waar ik normaal graag eerst wat beter kennismaak met mijn klanten, kreeg ik er dit keer de kans niet voor.

Anne, het meisje dat de deur opendeed, begint zich in de woonkamer direct uit te kleden. Gebiologeerd kijk ik hoe ze langzaam met haar heupen wiegt en haar kleding uittrekt. Mijn pik voel ik direct hard worden en vraag me af waar haar vriendin Fleur is. Nog voordat ik er naar heb kunnen vragen, voel ik een hand op mijn broek. “Ik wil dat je kijkt hoe wij elkaar beffen” wordt er in mijn oor  gefluisterd. Dat zal Fleur wel zijn.

Fleur knijpt plagend in mijn billen en loopt naar Anne toe. Van het een op het andere moment bevind ik me in mijn wildste fantasie. De hitsige Anne is nu helemaal uitgekleed en staat innig met Fleur te zoenen. Haar handen onderzoeken haar hele lijf en het lijkt of de meiden helemaal vergeten dat ik ook nog in de kamer ben. “Ga op de bank liggen Anne” gebiedt Fleur. Anne doet wat Fleur zegt en spreidt haar benen. Fleur twijfelt geen moment, gaat op haar knieën zitten en begint Anne lekker te beffen.

Een derde wiel aan de wagen, zo voel ik me heel even. Kijkend naar twee dames die volledig in elkaar opgaan en geen oog meer voor mij lijken te hebben. Dan besluit ik het heft in eigen hand te nemen en loop naar Fleur. Ik trek haar billen iets omhoog en lik haar terwijl ik op mijn knieën achter haar zit. We vormen een soort treintje van mensen dat elkaar heerlijk aan het verwennen is. Ook ik ben zo ontzettend geil en mijn pik is zo hard, dat ik mezelf begin af te trekken. Het duurt niet lang voordat allebei de meiden gillend en hijgend klaarkomen. Ook ik kan me dan niet meer inhouden en kom klaar in mijn eigen hand.

“Zo, hadden jullie mij hier echt bij nodig?” vraag ik de meiden plagend. “Ach, misschien niet nee” lacht Fleur. “Maar zo heb jij ook nog eens een relaxte werkavond” vult Anne haar lachend aan. “Wij gaan zo nog naar een discotheek, zin om mee te gaan?” “Normaal doe ik dat niet, maar wat mij betreft hebben jullie allebei nog wat tegoed van mij…” Het werd een lange avond waarin we het ’s nachts na thuiskomt nog eens dunnetjes over hebben gedaan met z’n drieën. Stiekem hoop ik Anne en Fleur nog veel vaker te mogen zien…

Lees hier de andere blogs van Gigolo Dave

Dave is 33 jaar en is sinds 7 jaar werkzaam als professioneel gezelschapspartner via een groot escortbureau. Na jaren als automonteur gewerkt te hebben, geniet hij nu van een leven waarin hij vrouwen ontspanning, plezier en genot kan bieden. In zijn blogs bij Damespraatjes neemt hij je mee in zijn belevenissen op de werkvloer.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook