fb
Damespraatjes Damespraatjes

Dagboek van een Gigolo #12: Een hele onzekere klant

Niet al  mijn klanten willen alleen maar seks. Zo ga ik ook regelmatig eerst uiteten met ze. Zo ook deze week, tijdens mijn date met de 34-jarige Yvonne. Van het bureau had ik al gehoord om wat voor date het ging: Yvonne was erg onzeker over haar bedprestaties en wilde graag een paar ‘seks-lessen’. Ik vind dit altijd erg bijzonder om te mogen doen, dus met goede zin reed ik naar het hotel waar we elkaar zouden ontmoeten.

Aan een tafeltje bij het raam  van het hotel restaurant zit Yvonne op me te wachten. Ze ziet niet dat ik binnenkom en dat geeft mij de tijd haar even te observeren. Het is een kleine vrouw, met een mooi volslank lichaam en een sprekend gezicht. “Hoi Yvonne, ik ben Dave. Mag ik bij je komen zitten?” Ik neem plaats op de stoel tegenover haar en bestel een glas rode wijn. Normaal gesproken drink ik liever niet tijdens mijn werk, maar als we in een restaurant beginnen, vind ik het vaak gezellig om wel één of twee glazen wijn te drinken. “Proost, op een gezellige avond!”

Yvonne blijkt niet alleen een knappe vrouw, maar ook nog eens een hele leuke. Tijdens het eten is er duidelijk een klink en ik kijk er al enorm naar uit om haar zo heerlijk te mogen verwennen. “Zullen we zo een toetje delen?” vraag ik haar. Yvonne knikt en we bestellen een tiramisu. Met mijn lepel pak ik een stukje van de tiramisu en voer hem Yvonne. Onze ogen ontmoeten elkaar en op dat moment voelen we allebei hetzelfde: we willen elkaar aanraken. Ik steek mijn hoofd uit naar Yvonne, sluit mijn ogen en druk mijn lippen op de hare. Wat volgt is een hartstochtelijke zoen, waar menig getrouwd stel jaloers op zou zijn. “Zullen we de rekening vragen? Ik wil je!” fluistert Yvonne in mijn oor.

Nog geen vijf minuten later staan we in de lift. Er staat een ander stel bij ons, maar ik kan het niet laten om stiekem mijn hand op Yvonne haar bil te leggen. “Hmm…” ze kreunt zacht en het andere stel lijkt niks door te hebben. Dan beweeg ik mijn hand van haar bil, verder naar beneden, naar haar kruis en geef lichte druk met mijn hand. “Ahh!” kreunt Yvonne nu wat harder. Gelukkig stapt het andere stel hier uit de lift en heb ik Yvonne helemaal voor mezelf. “Ik kan niet wachten tot we op de kamer zijn, geil meisje.”

De deur van de hotelkamer valt nog niet in het slot of Yvonne bespringt mij al. We bewegen ons naar het bed en ik onderneem meteen actie. Snel trekken we onze kleren uit en ik spreid Yvonne haar benen en steek mijn hoofd er tussen. “Lik me!” Ik doe wat ze zegt en begin haar heerlijke kutje te likken met mijn warme tong. Het duurt niet lang tot Yvonne klaarkomt. “Ga op je rug liggen, ik wil je pijpen.” Ik doe een condoom om en volg haar orders op.

Wanneer Yvonne mij begint te pijpen, vraag ik me af waar zij nou zo onzeker over is. “Ooh Yvonne, wat heerlijk” zeg ik tegen haar. Ze stopt. “Echt?” Mijn ex zei altijd dat ik er niks van bakte.” “Onzin! Ga door!” stel ik haar gerust. Vlak voordat ik kom, stopt Yvonne en gaat bovenop me zitten. Met haar handen masseert ze haar borsten en beweegt ritmisch op en neer. “Wat ben je geil! Ik ga zo komen” zeg ik kreunend. En ja hoor, al snel kan ik me niet meer inhouden. Yvonne klimt van me af en komt naast me liggen.

“Waar ben jij nou zo onzeker over?” vraag ik haar. “Je bent een prachtige, slimme en sexy vrouw. Jij hebt helemaal geen seksles nodig. Ik ben zo van je aan het genieten vanavond! Beloof je mij dat je niet meer zo over jezelf denkt?” Yvonne knikt. Ik geef haar een zoen en neem afscheid van haar. “En als je nog een keer wil oefenen, mag je mij altijd bellen!” zeg ik met een knipoog.

Lees hier de andere blogs van Gigolo Dave

Dave is 33 jaar en is sinds 7 jaar werkzaam als professioneel gezelschapspartner via een groot escortbureau. Na jaren als automonteur gewerkt te hebben, geniet hij nu van een leven waarin hij vrouwen ontspanning, plezier en genot kan bieden. In zijn blogs bij Damespraatjes neemt hij je mee in zijn belevenissen op de werkvloer.

1 reactie

dirk -

Eigenlijk vind ik dat maar niks, hij geniet meer van de seks dan zijn klant, en die moet er nog voor betalen ook. Eigenlijk zijn dat profiteurs.

Reageer ook