fb
Damespraatjes Damespraatjes

Daar sta je dan – Sheila O'Flanagan

Aan deze heerlijke zomer lijkt geen einde te komen. Mijn vakantie heb ik helaas al achter de rug, maar iedere vrije minuut die ik heb ben ik in mijn tuin te vinden. Heerlijk na het eten een uurtje in het avondzonnetje lezen. Helemaal lekker als je dan ook echt een boek hebt waar je helemaal in kunt wegduiken. Nou, afgelopen week heb ik weer zo’n boek ontdekt. Daar sta je dan van Sheila O’Flanagan. Dit boek staat garant voor urenlang leesplezier.

Daar sta je dan
Dominique, een verlegen Iers meisje, ontmoet de charmante Brendan en trouwt met hem. Al snel ontpopt Brendan zich als een succesvolle zakenman. Dominique houdt zich dapper staande in haar nieuwe rol en wordt een regelrechte glamourlady. Tot op een dag Brendans bedrijf bankroet gaat en Brendan zelf van de aardbodem verdwenen lijkt.
Dominique blijft volkomen ontredderd achter met haar dochtertje. Na een loodzware periode lukt het haar er weer bovenop te komen als een gelukkige, sterkere vrouw. Er gloort zelfs een nieuwe liefde aan de horizon. Plotseling staat Brendan weer voor de deur ? in de verwachting dat alles bij het oude is gebleven.

Over Sheila O’Flanagan

Sheila O'Flanagan

Sheila is Ierland’s eerste vrouwelijke effectenhandelaar en is momenteel schrijfster en journaliste voor The Irish Times. Eerder schreef ze onder andere De Uitnodiging en Het zusje van Caroline.

Daar sta je dan
Sheila O’Flanagan
ISBN 978 90 443 4994 4
The House of Books

BESTEL DIT BOEK OP BOL.COM

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook