fb
Damespraatjes Damespraatjes

Deze concerten van Nederlandse artiesten wil ik niet missen dit jaar!

concerten van Nederlandse artiesten

Sinds ik kinderen heb, ga ik een stuk minder vaak uit. Vroeger was ik niet vies van een feestje en was ik tot in de vroege uurtjes op de dansvloer te vinden. Tegenwoordig heb ik complete last van ‘ROMO’: Relief of Missing Out. Heerlijk vind ik het om op tijd in mijn bed te liggen en de volgende ochtend fris en fruitig op te staan. Dat betekent niet dat ik alleen nog maar thuiszit. Ik kies nu gewoon veel selectiever waar ik graag naartoe wil. Zo heb ik steevast een lijstje met concerten die ik niet wil missen. Benieuwd welke concerten van Nederlandse artiesten ik dit jaar niet wil missen? Lees dan lekker met ons mee!

Tickets bemachtigen

Het is slim om op tijd je concertkaartjes te bemachtigen. Check regelmatig de concertagenda, app met je vrienden en koop direct de tickets. Sommige concerten zijn in no-time helemaal uitverkocht en het is super jammer als jij net naast het net vist. Let ook op met het kopen van kaarten via bijvoorbeeld Marktplaats of Facebook. Er is altijd een kans dat het neppe kaarten blijken te zijn en dan kun je niet naar binnen. Knap lullig! Koop concertkaarten liever via een betrouwbare partij, zoals GoTicketShop. Weet je zeker dat je ook écht naar binnen kunt en dat je een eerlijke prijs betaalt.

Danny Vera

Danny Vera is een van de beste Nederlandse singer- songwriters van dit moment. Hij werd bekend bij Voetbal Inside, maar brak echt kei hard door met het nummer ‘Rollercoaster’. Het lijkt mij geweldig om hem live te zien spelen!

Davina Michelle

Wist je dat Davina Michelle ooit meedeed aan Idols? Haar auditie is op YouTube nog steeds terug te vinden. Leuk om eens terug te kijken! Haar echte doorbraak bij het grote publiek kwam bij de Beste Zangers en bracht het nummer ‘Duurt te Lang’ uit. Gaaf om haar live te zien!

Tino Martin

Volgens mij ben je bij een concert van Tino Martin gegarandeerd van een gezellige avond. Mijn favoriete nummers zijn ‘Vanavond’, ‘Zij weet het’ en ‘Jij liet me vallen’.

Andre Rieu

Het lijkt me waanzinnig mooi om een van de concerten van André Rieu bij te wonen. Het schijnt altijd een enorm spektakel te zijn en ik vind het stiekem best gek dat ik hier nog niet eerder ben geweest. Wie gaat er met mij mee?

Nicky Romero

Last but not least: Nicky Romero. Hier ga je natuurlijk echt helemaal los en mogen de voetjes van de vloer. Zijn hits ‘All you need is Love’ en ‘Stargazing’ klinken live nog gaver dan door je koptelefoon. Dit optreden wil ik zeker niet missen!

Praat je met ons mee?

Wat is jouw favoriete Nederlandse artiest/DJ? En ga jij ook graag naar concerten of juist helemaal niet? Welke concerten van Nederlandse artiesten wil jij niet missen? Ik ben heel benieuwd. Praat met ons mee in de reacties onder dit artikel. Dat vinden we altijd heel erg gezellig 🙂

Afbeelding: Esther Tuttle via Unsplash

Meer te weten komen over de iconen in onze bovenste afbeelding? We vertellen je er graag alles over! 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook