fb
Damespraatjes Damespraatjes

Comfy of vooral heel ugly? UGG’s zijn deze winter weer hip!

Ik durf het bijna niet op te schrijven, maar thuis draag ik bijna altijd mijn pantoffels van UGG. Sinds we thuiswerken is dat dus ongeveer 16 uur per dag, haha! En hoewel ik het dus niet heel charmant vindt (mijn man ook niet trouwens), vind ik het wel een heerlijke optie voor binnen. Buiten zou ik niet meer zo snel kiezen voor UGG’s, ondanks dat ik dit als tiener wel regelmatig deed. Niet alleen ik heb me voorgenomen ze nooit meer te dragen, meer volwassenen wagen zich er niet meer aan. Toch maakt het lelijkste schoenenmerk deze winter een comeback! 

Helemaal hip

Al diverse sterren en modebloggers, zoals Rihanna, Vivian Hoorn en Bella Hadid, werden op de Australische ‘pantoffel’schoenen gespot. En waar we tien jaar geleden nog voor het wat hogere model gingen, is het nu het lage model waar je niet volledig mee voor gek loopt. Want ladies, laten we eerlijk zijn: sexy of stijlvol zijn de UGG’s zeker niet. Is dat erg? Nee hoor! Het draait in het leven nou eenmaal niet altijd om sexy en stijlvol. Soms wil je gewoon heerlijke zachte schoenen die je voetjes super warm houden.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door UGG® (@ugg)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Anastasia Fedoseeva (@thestreetpie)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door VH. (@vivianhoorn)

Zou jij ze dragen?

Zou jij je UGG’s na tien jaar weer uit de kast trekken omdat het nu weer hip is? Of laat je deze trend lekker aan je voorbij gaan. Binnenshuis doe ik er zeker aan mee, maar in de buitenlucht laat ik de trend dit keer aan mij voorbijgaan 😉

Op respectvolle wijze meepraten over dit verhaal? Dat kan in de reacties onder dit artikel. 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook