fb
Damespraatjes Damespraatjes

Chrissy Teigen krijgt veel kritiek op foto waarop ze zowel baby als pop borstvoeding geeft

We love Chrissy Teigen! Het is één van de weinige Hollywood-vrouwen die niet constant een soort show opvoert. Ze is queen in het laten zien dat ook zij een gewone vrouw is. Zo post ze regelmatig foto’s van hele normale dingen, zoals haar striae, speciaal ondergoed na haar bevalling en hoe ze haar zoontje borstvoeding geeft.

Helaas lijkt een deel van de wereld niet klaar voor de werkelijkheid… Chrissy krijgt vaak veel kritiek op haar ‘échte’ foto’s. Mensen vinden het vies en vinden dat het iets is wat ze beter voor zichzelf kan houden.

Op de foto zie je Chrissy die op de ene arm haar zoontje Miles heerlijk ontspannen aan het voeden is. Op de andere arm houdt ze de pop van haar dochtertje Luna vast. Iedereen die twee of meer kinderen heeft, kan zich waarschijnlijk helemaal voorstellen hoe deze situatie tot stand is gekomen.

Nare reacties

Onder de post verschijnen al snel hele nare reacties… Gelukkig volgen ook daar snel hele mooie reacties, waarin mensen het voor Teigen opnemen. Zoals:

Waarom zou je hier een probleem mee hebben? Het is zo’n mooi en natuurlijk moment om vast te leggen.

Dit is een van de meest ultieme moederfoto’s die ik ooit heb gezien. Het is op zo veel manieren prachtig. Moeders doen alles voor hun kinderen, ook als dat betekent dat ze een pop moeten voeden. Alleen maar liefde! 

Ik hoorde net dat er vervelende reacties hier op gekomen zijn. Hier schrik ik van, want ik vond het juist een prachtige foto toen ik hem voor het eerst zag. Luna zou op een dag ook een moeder kunnen worden en het is geweldig dat jij haar leert wat onze lichamen kunnen. Ik echt de behoefte om je wat positiviteit toe te sturen. Vrouwen zijn geweldig!

Wat vind jij?

Hoe denk jij over deze foto? Vind je hem net zo mooi als wij of vind je dit niet iets wat je op social media zou moeten plaatsen? We zijn heel benieuwd. Praat met ons mee in de comments onder dit artikel. Vinden we gezellig 🙂

Reageer ook