fb
Damespraatjes Damespraatjes

Chocolade als Kerstcadeau: altijd een goed idee!

Chocolade als Kerstcadeau: altijd een goed idee!

Op het moment dat ik aan deze zin begin, stop ik net de laatste hap van een gebakje in mijn mond. Gisteren was er hier iemand op kantoor die dacht, laat ik eens even wat lekkers meenemen. En hoewel ik niet zo’n grote taart of gebakliefhebster ben, kon ik deze soort van chocolade bombe echt niet laten staan. Brengt me weer op dit artikel, wat over één van de grootste favorieten gaat van de gemiddelde vrouw: chocolade. En dan met name over chocolade om cadeau te geven voor Kerst, want misschien ben je er nog niet mee bezig, maar over 12,5 week is het alweer zo ver! Bedankt chocolade of chocolade als Kerstcadeau: altijd een goed idee!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HappyTruffel (@happy_truffel)

Geschikt voor de meeste mensen

Natuurlijk zijn er altijd uitzonderingen, maar chocolade is geschikt voor de meeste mensen. Kijk, als je een allergie hebt dan kan ik er nog inkomen dat je een rondje overslaat, maar iemand die geen chocolade LUST, dat begrijp ik dan weer niet. Chocolade cadeau krijgen vind ik in ieder geval altijd erg leuk. En ook zeker tijdens de Kerstdagen. Mijn moeder heeft de gewoonte om naast de gewone cadeaus ook altijd iets lekkers te kopen voor iedereen. En ja, vaak is dit dus chocolade. Juist omdat dit er in verschillende soorten en smaken is, is dit gewoon leuk om te geven en te krijgen.

Altijd wel ergens vandaan te toveren

Okay, als je gewoon op tijd je aankopen doet dan hoef je je nergens zorgen over te maken, maar chocolade is altijd wel ergens vandaan te toveren. Heb je ineens een verjaardag, of toch geen tijd gehad om voor Kerst op pad te gaan, dan kun je altijd wel even de supermarkt inrennen. Natuurlijk biedt een chocolaterie of mooie uitgebreide shop zoals die van HappyTruffel meer keuze (en ziet het er een stuk leuker uit dan een reep van de supermarkt of kant en klaar zeebanket). Mijn advies, ga daar dus bijtijds even kijken en doe je bestelling!

Chocolade is lang houdbaar

Bang dat je toch weer te laat bent met Kerstshoppen? Ik ben bijvoorbeeld altijd te laat met boodschappen bestellen, wat er in resulteert dat ik altijd de dag voor Kerst nog de supermarkt moet door hollen (vaak ook nog eens met kinderen). Zorg dat je dus op tijd je chocolade in je digitale winkelmandje knikkert. Chocolade is lang houdbaar, dus als je half november in je agenda zet dat je het moet gaan regelen, dan moet het helemaal goed komen. Daarnaast is het ook wel fijn dat je het na de Kerst nog even kunt bewaren (we bunkeren immers al genoeg tijdens die 1e en 2e – soms 3e – Kerstdag).

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HappyTruffel (@happy_truffel)

Ook leuk als eindejaarsgeschenk

Als je voor zakelijke klanten, of voor werknemers op zoek bent naar een leuk cadeau, dan is er de mogelijkheid om chocolade te personaliseren. Dit kan bijvoorbeeld door de naam of het logo van het bedrijf op de verpakking te laten zetten. Je geeft dan niet alleen wat lekkers, je maakt ook meteen weer een beetje reclame. Win-win!

Doe jij wel eens chocolade cadeau? En heb je er ook wel eens over nagedacht om dit voor Kerst te doen? We lezen het graag in de comments hieronder!

Afbeelding: HappyTruffel

Meer te weten komen over de iconen in onze bovenste afbeelding? We vertellen je er graag alles over!

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook