fb
Damespraatjes Damespraatjes

Chirurg geeft echtgenote complete make-over na bevalling: “Ze is niet alleen mijn soulmate, maar ook mijn lopende billboard”

Iedereen die ooit een kind heeft gekregen, weet dat je leven vanaf dat moment nooit meer hetzelfde zal zijn. En dat is maar goed ook, want als ouder liggen je prioriteiten nou eenmaal heel anders dan toen je nog geen kinderen had. Niet alleen de inrichting van je leven is hoogstwaarschijnlijk veranderd, de kans is groot dat ook je lichaam er anders uitziet dan voordat je kinderen had. 

Oude lichaam terug

Hoewel je natuurlijk graag had gewild dat je altijd het lichaam had van toen je achttien jaar oud was, weet een moeder ook: het is het helemaal waard! Toch zijn er ook moeders die na het krijgen van kinderen niks liever willen dan hun oude lichaam terug. Om dit te bereiken kan je flink de sportschool induiken, gezond eten en hopen dat het ooit weer wordt als voorheen. Maar, ook horen we steeds vaker dat vrouwen kiezen voor plastische chirurgie. Zo ook Anna Craft.

Lopende billboard

Anna is de vrouw van plastisch chirurg Philip Craft. Na het krijgen van twee zoons was ze niet tevreden over haar lichaam en besloot haar man om hulp te vragen. Hij gaf zijn vrouw een complete make-over met borst- en bilimplantaten, een tummytuck, liposuctie, botox en fillers. De kosten voor de procedures waren enorm, maar daar kan Philip niet wakker van liggen. “Ze is niet alleen mijn soulmate, maar ook mijn lopende billboard” aldus de chirurg.  “Ik zeg altijd tegen mijn patienten: ‘als jullie willen weten hoe goed ik ben, moet je naar mijn vrouw kijken.”

Bekijk Philip en Anna

Benieuwd naar Philip en Anna? Bekijk dan deze video!

Wat vind jij?

Zou jij blij zijn als jouw man dit allemaal bij je zou kunnen doen? We zijn heel benieuwd. Praat met ons mee in de comments onder dit artikel. Vinden we gezellig 🙂

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook