fb
Damespraatjes Damespraatjes

Cadeautip: Geef een gepersonaliseerd sieraad cadeau

Gisteren viel er een uitnodiging voor een geweldig feestje bij ons op de mat. Natuurlijk schreef ik hem meteen in mijn agenda en dacht zelfs al na over een mogelijke outfit. Ik ben er dol op! Natuurlijk door alle lekkere hapjes en drankjes die er vaak geserveerd worden, maar vooral doordat het gewoon heel erg  gezellig is met de mensen die aanwezig zijn. Op feestjes, om welke reden ze gegeven worden maakt niet uit, vind ik het daarom belangrijk om met een mooi cadeau aan te komen. Maar ja… Wat?! 

Cadeaustress… Ik heb er persoonlijk nogal vaak last van. Je wilt graag iets geven wat de ander écht mooi en/of nuttig vindt, zonder daar altijd heel veel geld aan te moeten uitgeven. Wij hebben een goede tip die precies aan deze criteria voldoet, namelijk: een gepersonaliseerd sieraad. We hebben hier een paar prachtige voorbeelden voor je!

Mama sieraad

Nu ik zelf zwanger ben, besef ik meer dan ooit hoe bijzonder de band tussen moeder en kind is. Zoek je een mooi cadeau voor je moeder of een vrouw die bijvoorbeeld net moeder is geworden? Maak hier dan gebruik van! Door een mooi mama sieraad aan een moeder te geven, weet je zeker dat ze hier heel erg blij mee is en dat het een enorm dierbaar cadeau is. Zeg nou zelf: jij zou hier toch ook heel blij mee zijn?

3

2
1

 

Ketting met naam

Oeh, dit vinden wij ook heel leuk: een ketting met naam! Je kunt natuurlijk iemand een ketting met zijn/haar eigen naam cadeau doen, maar ook bijvoorbeeld met jouw naam. Vaak vinden vriendinnen of je partner dit leuk. Kijk voordat je de ketting bestelt even of iemand vooral gouden of zilveren sieraden draagt. Een naamketting is iets wat je elke dag draagt en moet dus mooi bij de andere sieraden staan.

3
2
1

Ring met gravering 

Een iets ‘subtieler’ persoonlijk cadeau, is een gegraveerde ring. Dit is iets minder uitgesproken en aanwezig dan een mooie persoonlijke ketting, maar hierdoor zeker niet minder dierbaar. De ring is naast een mooi sieraad, ook een cadeau met een symbolische waarde, namelijk de eindeloze band die hij symboliseert. Mooi voor een vriend, vriendin of je partner.

Alle sieraden die je in dit artikel ziet, zijn verkrijgbaar bij Names4Ever. Names4Ever heeft verder ook prachtige familie sieraden, graveerplaatjes, bedels, armbanden, infinity sieraden en hangers.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook