fb
Damespraatjes Damespraatjes

Cadeau van Damespraatjes: gratis te downloaden boekje VIJF!

Wij hebben een cadeautje voor jou. Het  e-boekje VIJF!  Op je tablet, je ereader of op je smartphone genieten van leuke en spannende verhalen rond het thema VIJF.

Ter gelegenheid van het eerste lustrum organiseerde damespraatjes.nl vorig jaar de schrijfwedstrijd met als thema Vijf! Uit de tientallen inzendingen maakte een jury een selectie van de beste verhalen en vervolgens konden bezoekers van damespraatjes.nl hun stem uitbrengen op hun favoriete verhaal. De publiekswinnaar van Vijf! werd Karine Jekel met haar verhaal Bloedrode nagels. De acht mooiste verhalen uit deze wedstrijd zijn gebundeld in dit unieke e-book.

Sandra Blikslager, hoofdredacteur van het online vrouwenmagazine Damespraatjes: ´Op Damespraatjes spelen boeken een belangrijke rol. Onze bezoekers houden van verhalen en dat blijkt ook uit het enthousiasme waarmee inzendingen voor de schrijfwedstrijd vorig jaar binnenkwamen. Wij zijn tegelijkertijd erg nieuwsgierig naar nieuwe ontwikkelingen in de boekenwereld. Vorig jaar publiceerden we al het boek Zomerse Cocktailverhalen en dan nu het tweede boek: VIJF! Het is een leuk boek geworden om lekker bij de kachel, buiten in het najaarszonnetje of onderweg te lezen op een ereader, een tablet of zelfs op je smartphone. En het leuke: het boek is gratis te downloaden op onze website.´

Het e-book is een uitgave van Damespraatjes in samenwerking met Totemboek, een boekproductiebureau uit Amstelveen, gespecialiseerd in uitgeven op maat.

[wpdm_file id=2]
Lukt het niet om het e-book te openen, bekijk dan hier de uitgebreide instructie.

We zijn heel nieuwsgierig naar jullie reactie op het boekje.
Heb je het gelezen laat ons dan via het reactieformuliertje hieronder weten wat je van het boekje vindt?
Veel leesplezier!!

Meer Gratis spullen kijk op Gratisvoorvrouwen.nl

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

5 reacties

Ramona -

Super cadeau! Heel fijn met het slechte weer dat er aan komt. Bedankt!

Guylène -

Hallo fijn cadeau, heb het meteen gedownload en eerste verhaal reeds gelezen. Knap stukje. Dankjewel.

Elly van der Meer -

Leuk ik ben gek op cadeautjes, zeker als het een boek is.
Dank je wel.

Hellen -

Dankjewel, het is weer om het lekker te gaan lezen !!

Mieke Schepens -

Hartelijk dank voor dit leuke cadeau !

Reageer ook