fb
Damespraatjes Damespraatjes

Cabana homeparties – Het hele jaar door geluksmomentjes

Vanaf begin 2011 is Cabana van start gegaan met unieke en supergezellige homeparties.  Een thuisparty van Cabana staat het hele jaar voor het lekkere gevoel dat je in de zomer hebt en dat je het liefst het hele jaar door vast zou willen houden. De Cabana consulente neemt unieke producten mee die zorgen voor jouw eigen geluksmomentjes, wegdroommomentjes en zomergevoel. Het wordt dus een feestje met aandacht voor jou en je vriendinnen.

Wat is een Cabana party?

Het werd tijd voor een reeds lang bestaand en vertrouwd concept in een nieuw, trendy jasje. Een Cabana party is een supergezellige avond met je vriendinnen bij één van jullie thuis. In die vertrouwde omgeving zal de Cabana consulente jullie op sfeervolle en ontspannen wijze kennis laten maken met het unieke en exclusieve Cabana assortiment.

Cabana zorgt voor jullie geluks- en wegdroommomentjes. Met een assortiment met alles voor thuis op het gebied van Spa, Wellness en verzorging. Met Cabana haal je jouw persoonlijke Spa en Wellnessresort in huis. Niet iedereen heeft immers tijd zich regelmatig in een Wellnessresort te laten verwennen en daarvoor is het Cabana assortiment dan ook een welkom alternatief. Tijdens de vaak spaarzame momenten voor jezelf kun je je met de Cabana producten heerlijk terugtrekken in een gevoel van totale ontspannenheid. Een verdiende afwisseling in het dagelijkse bestaan waar gejaagdheid,vermoeidheid en stress een steeds grotere factor spelen. Het wordt voor je kunt genieten van de Cabana producten allereerst tijd voor quality time met je vriendinnen op jullie eigen speciale Cabana party. Een belevenis die jullie waarschijnlijk veel vaker zullen organiseren.

Waaruit bestaat het Cabana assortiment?

Door diverse producenten werd in samenwerking met Cabana een range van producten ontwikkeld die stuk voor stuk zullen bijdragen aan jouw geluksgevoel. In een langdurend proces werden producten ontwikkeld, getest, gekeurd en doorontwikkeld. De veeleisende Cabana voorwaarden aan de producten waren dat het producten moesten zijn die zorgen voor geluks- en wegdroommomentjes die van uitzonderlijk goede kwaliteit en toch zeer betaalbaar voor iedereen moesten zijn. Na de uitgebreide testfase is ons 1e assortiment een feit en kunnen we iedereen kennis laten maken met een variërende range van exclusieve douchefoams (met geuren die ontwikkeld zijn door de allerbeste parfumeurs), exclusieve spa- en wellness producten, een kwalitatief zeer hoogwaardige (maar desondanks zeer betaalbare) huidverzorgingslijn en een ambachtelijk gemaakte wellness bonbonlijn tot bijvoorbeeld de wereldprimeur van een exclusief make up spiegeltje met LED verlichting. En, als reeds vermeld, alles van het eigen, exclusieve, heerlijke en zeer betaalbare Cabana merk.

Think summer, think Cabana!

Consulente worden? Cabana heeft door heel Nederland nog plek voor enthousiaste consulenten.

Ga voor het boeken van jullie eigen ontspannende Cabana Homeparty naar www.cabana.nl

1 reactie

pff -

Cabana bestaat niet meer

Reageer ook