fb
Damespraatjes Damespraatjes

Burenruzie: Woedende buurman gooit bierkratten over schutting en raakt hoofd van buurvrouw

We lezen het veel: door de coronacrisis zijn veel mensen meer gaan drinken. Geen terrasje, geen restaurantje en geen feestjes; mensen proberen er daarom thuis maar het beste van te maken. Ook wij doen het. Elk weekend halen we een paar lekkere wijnen, waar we dan thuis intens van genieten. Is het gezond? Helaas niet. Drinken doen we dan ook zo veel mogelijk met mate.

Bierkratten

Dat het niet altijd en bij iedereen ‘met mate’ is, blijkt wel uit een bizarre burenruzie die dit weekend plaatsvond. In het Brabandse Oss is het afgelopen vrijdag enorm uit de hand gelopen. Een man had zo veel geluidsoverlast van zijn buurvrouw, dat hij besloot om bierkratten over de schutting te mikken.

Letsel

De man gooide -nadat ze er in een gesprek niet uitkwamen- meerdere bierkratten over de schutting. Hierbij heeft de buurvrouw een krat op haar hoofd gekregen en liep hierbij letsel op. Ook bezoekers van haar raakten lichtgewond. De buurman die met de kratten gooide is aangehouden op verdenking van mishandeling en vernieling. Hij bleek onder invloed van alcohol. De volgende dag heeft hij schuld bekend.

Geen oplossing

Wat een verhaal… We hopen dat de buurman en buurvrouw er ooit nog uitkomen met elkaar. Geweld is nooit een oplossing.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook