fb
Damespraatjes Damespraatjes

Bruidsmeisjes krijgen puppy’s in plaats van bloemen

Als je een bruiloft plant moet er aan veel gedacht worden. Je hebt een mooie locatie nodig, een tranentrekkende mooie jurk, gasten, bloemen, bruidsmeisjes en ga zo nog maar even door. Wat ook geregeld moet worden, zijn bloemen voor de bruidsmeisjes. Dit stel besloot dat echter heel anders aan te pakken… De bruidsmeisjes kregen puppy’s.

De bruid, Sarah Mallouk Crain, werkt voor Pitties Love Peace, een hondenopvangcentrum in Pennsylvania. Zij en haar inmiddels man Matt Crain zijn grote dierenliefhebbers en hebben zelf drie opvanghondjes in huis. Om aandacht voor alle hondjes in opvangcentra te vragen besloot het stel een bijzondere maatregel te treffen: ze gaven al hun bruidsmeisjes een puppy in plaats van bloemen tijdens de ceremonie.

De prachtige foto’s werden gemaakt door Caroline Logan. Ook zij vond het een heel bijzonder project. “De puppy’s zorgden ervoor dat de foto’s spontaner en natuurlijker werden. Dit is iets waar ik altijd naar streef in mijn werk” zegt Logan. “Het trouwfeest was liefdevol met heerlijke puppyknuffels.”

Bekijk de beelden van de bruiloft hier!

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook