fb
Damespraatjes Damespraatjes

Bruid laat bruiloft gewoon doorgaan tijdens orkaan en loopt door het water naar het altaar

Voor veel vrouwen is het hebben van een sprookjesbruiloft een hele grote droom. Het is dan ook niet gek dat je op deze dag hoopt dat alles volgens plan verloopt. Gebeurt dat niet? Dan kan het wel eens flink balen zijn. Gelukkig komen de meeste stellen hier overheen en focussen ze zich op het belangrijkste onderdeel van de dag, namelijk de liefde. We kwamen een video tegen van een vrouw die een wel heel grote tegenslag had op haar bruiloft.

Met een natte jurk naar het altaar

De Filipijnse Jobel Delos Angeles laat haar trouwdag niet verpesten door de storm die momenteel over de Filipijnen raast. De straten, huizen en kerken staan blank, maar dat hield de 24-jarige bruid niet tegen om toch in het huwelijksbootje te stappen. In de onderstaande video zie je hoe ze door een ondergelopen kerk naar het altaar loopt. Hoewel haar jurk nat en vies is door het vele water, blijft ze positief en neemt ze lachend plaats voor het altaar.

Heel knap

Hoewel het natuurlijk heel vervelend is voor het jonge echtpaar, vind ik het super knap dat ze de bruiloft gewoon door hebben laten gaan. Dit vergt een hele hoop doorzettingsvermogen en positieve energie. Ik zou het haar niet nadoen. Heel veel geluk samen!

Zou jij je bruiloft door laten gaan tijdens een orkaan? Of zou je het een paar weken of maanden uitstellen. Ik ben heel benieuwd. Praat met ons mee in de comments onder dit artikel. Vinden we gezellig 🙂 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook