fb
Damespraatjes Damespraatjes

Broertjes van 6 en 8 rijden auto van snelweg naar veilige plek nadat vader achter stuur wordt doodgeschoten

Ik kan me mijn eerste rijles nog goed herinneren. Het was een paar dagen na mijn achttiende verjaardag en ik vond het reuze spannend. Ik bleek een leuke instructeur te hebben en na twintig lessen haalde ik mijn rijbewijs. Trots als een pauw was ik, toen ik voor het eerst helemaal alleen een auto bestuurde en kon gaan en staan waar ik wilde. Hoewel het dus allemaal best soepel is verlopen, weet ik nog wel dat ik het autorijden in het begin best heel lastig vond. Zonder lessen of hulp had ik het niet gekund. En dat maakt het onderstaande verhaal best heel bijzonder! 

Geparkeerd

Afgelopen vrijdag sloeg in Houston (Texas) het noodlot toe. Rond 23:00 uur reed een 29-jarige man samen met zijn twee zoontjes over de Insterstate 10. Tijdens het rijden werd de man uit het niets doodgeschoten. Zijn zoontjes van 6 en 8 hebben het stuur overgenomen, hebben de wagen van de snelweg gereden en hem geparkeerd bij een winkelcentrum. Hier hebben ze om hulp gevraagd, maar de vader was toen helaas al overleden. De schutter is nog onbekend en de politie in Houston is dan ook hard opzoek naar de dader.

Vreselijk

Wat een verschrikkelijk verhaal! Het is een wonder dat het de kinderen is gelukt om de auto en zichzelf in veiligheid te brengen. Ik wil er niet over nadenken hoe het had kunnen aflopen als ze de auto niet onder controle hadden gekregen. Heb jij kinderen in deze leeftijdscategorie? Zouden zij dit al kunnen? Ik ben heel benieuwd. Praat met ons mee in de reacties onder dit aritkel.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook