fb
Damespraatjes Damespraatjes

Brievenbus bloemen: 5 gelegenheden wanneer dat perfect is!

Als kind begreep ik nooit zo goed waarom mijn moeder altijd zo enthousiast kon worden van een bos bloemen. Je kon er niet mee spelen, mocht er niet aanzitten en na zeven tot tien dagen gooide je het weg. ‘Voor dat geld hadden we ook een pakje Pokémonkaarten kunnen kopen’, beredeneerde ik. Inmiddels ben ik zelf moeder en koop ook ik liever een bos bloemen dan een pakje Pokémonkaarten. Van een kleurrijke bos bloemen op tafel word ik vandaag de dag zelfs heel gelukkig. Bijzonder wat bloemen doen! Ik vind bloemen dan ook eigenlijk altijd een mooi en passend cadeau. En wist je dat je bloemen tegenwoordig door de brievenbus kunt laten bezorgen? Brievenbus bloemen: 5 gelegenheden wanneer dat perfect is!

Waarom brievenbus bloemen?

Voordat ik vertel op welke gelegenheden brievenbus bloemen een perfect cadeau zijn, wil ik graag vertellen waarom brievenbus bloemen een goede keuze zijn. Brievenbus bloemen (de naam zegt het al) zijn speciaal verpakte bloemen die door de brievenbus passen. Bloemen door de brievenbus zijn hierdoor een voordelige, duurzame en handige optie. Fijn voor zowel de gever als de ontvanger.

5 gelegenheden waarbij je brievenbus bloemen kunt versturen

Benieuwd wat leuke momenten kunnen zijn? Lees dan zeker met ons mee. Welke momenten kun jij nog aan deze lijst toevoegen?

Na een geslaagde date

Een geslaagde eerste date gehad? Laat jouw date dit weten door een mooie bos brievenbus bloemen. Het is een super originele manier van laten merken dat je graag wil verder daten.

Echte verjaardag

Is jouw zus of beste vriendin jarig op een dinsdag? Dikke kans dat ze het dat weekend daarvoor of daarna viert. Laat op haar echte verjaardag toch een bosje bloemen door de brievenbus bezorgen. Voelt ze zich die dag toch extra speciaal!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Daan Bloemen (@daan.bloemen)

Geboorte

Na een bevalling zitten de meeste vrouwen echt niet direct te wachten op hordes kraambezoek. Laat je pas-bevallen collega, achterbuurvrouw of kennis weten dat je aan haar denkt met een mooi bosje brievenbus bloemen.

Ziekte

Ligt jouw schoonvader, beste vriendin of oppas ziek op bed? Kikker hem of haar op met een bos bloemen! Het fijne aan brievenbusbloemen is dat de zieke niet zijn of haar bed uit hoeft te komen om de deur open te doen. De bloemen vallen gewoon op de mat 🙂

Welcome home

Als je thuiskomt van vakantie, liggen je vaak bergen vuile was en stapels post te wachten. Hoe leuk als je tussen die post mooie bloemen vindt? Dat is lekker thuiskomen.

Praat je met ons mee?

Wanneer vind jij brievenbus bloemen een leuk en origineel cadeau? En wanneer zou je het juist leuker vinden als iemand ze persoonlijk komt langs brengen? Ik ben heel erg benieuwd. Praat met ons mee en deel jouw goede tips in de reacties. Dat vinden wij altijd heel erg gezellig. Zo helpen we elkaar!

Bovenste afbeelding: Corina Rainer on Unsplash

Meer te weten komen over de iconen in onze bovenste afbeelding? We vertellen je er graag alles over!

Reageer ook