fb
Damespraatjes Damespraatjes

Brief aan de Koningin van Elke Cremers

Lieve Koningin Maxima,

Dit klinkt misschien bekend in de oren, maar ik denk dat u een geweldige koningin zult zijn. U bent zorgzaam, lief en goed. Ik geloof in u. Het klinkt misschien als een cliché, maar ik wilde dit gewoon vertellen. Ik ben 15 jaar oud en nog jong maar een nieuwe koningin betekent iets voor mij. Vooral omdat u het bent. Dit klinkt misschien erg vreemd maar het is de waarheid. Dit jaar was erg moeilijk voor mij, ik had veel problemen. Maar door deze aankondiging, dat er een nieuwe koning en koningin zou komen, deed mij de ogen openen. Er is altijd tijd voor een verandering. Dit inspireerde mij om beter mijn best te doen, en optimistisch te zijn.

Ik wil u bedanken. U heeft mij erg geïnspireerd. Op uw bruiloft zag u er schitterend uit en ik weet dat u er schitterend uit zult zien op uw kroning. Ik wil u, bovenal, veel geluk wensen. Ik heb er geen idee van hoe moeilijk het moet zijn om een land te besturen, dus geef ik vooral geen advies, maar ik wil zeggen dat ik denk dat u een geweldige koningin zult zijn. Ik wens u dus veel geluk toe en ik hoop dat u net zoveel van Nederland houdt als het van u houdt.

Deze brief is geschreven door Elke Cremers in het kader van de schrijfwedstrijd Brief aan de Koningin op damespraatjes.nl. Je kunt je stem uitbrengen op deze brief in het formuliertje hieronder.

[formidable id=67]

Terug naar de andere brieven

Meer Gratis spullen kijk op Gratisvoorvrouwen.nl

Reageer ook