fb
Damespraatjes Damespraatjes

Breaking: Edwin Evers stopt met Evers Staat Op

Als ik terugdenk aan mijn basisschool tijd, is er één ding dat meteen naar boven komt: de ritjes naar school. Mijn moeder, mijn zusjes en ik luisterden altijd met heel veel plezier naar Evers Staat Op. Lachen, gieren, brullen was het altijd. Wij zijn een groot fan van het programma en natuurlijk presentator Edwin Evers.

Edwin Evers stopt

Vanmorgen tijdens de show kwam Edwin met heftig nieuws: na 21 jaar Evers Staat Op, stopt hij ermee. Hij laat weten: “Na 21 jaar Evers Staat Op kijk ik terug op een waanzinnige periode uit mijn leven. Ik ben trots op wat we met dit radioteam gedaan hebben: de ochtendshow is tot het einde het best beluisterde radioprogramma van Nederland. De beslissing om eind dit jaar te stoppen, heb ik een tijd geleden genomen. Ik moest aan het idee wennen, maar vond het belangrijk om dit besluit zelf te kunnen nemen. Na ruim twee decennia ochtendradio wil ik mij herbezinnen en nadenken over de toekomst. Ik kijk uit naar een ander leven waarin ik hopelijk meer ruimte ga krijgen om me bezig te houden met het schrijven en het maken van muziek voordat ik eventueel zou beginnen aan een nieuw radioavontuur. En we zijn er nog tot aan het einde van dit jaar!”

Bedankt

Beste Edwin, wij willen je bedanken! Wat een prestatie heb jij neergezet. We wensen je heel veel succes met je nieuwe stap toe. En natuurlijk al het geluk!

Vind jij het ook zo jammer dat Edwin stopt? Praat met ons mee in de comments onder dit artikel. Vinden we gezellig!

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook