fb
Damespraatjes Damespraatjes

Blog Wendy – Altijd op zoek naar avontuur

De realiteit komt akelig snel dichterbij. Nog een weekje en dan vliegen we weer naar huis. Ja, ik weet het, een tijdje terug was ik nog aan het zeuren over heimwee, maar nu het moment bijna daar is krijg ik er toch echt de zenuwen van.

Natuurlijk heb ik enorme zin om iedereen weer te zien en te knuffelen. Lekker wijntjes drinken op het terras in de zon. De bbq aan en lange avonden in de tuin zitten. Een beetje rondhangen in mijn eigen huis waar het licht zo mooi door de ramen valt. Heerlijk! Okee, ik dwaal af.

Waar het om gaat is dat ik het ook best wel een beetje spannend vind om weer naar huis te gaan. Ook al heb ik op reis geleerd niet te veel vooruit te plannen en gewoon maar te kijken wat er op mijn pad komt (check mijn eerdere blogs), het wordt langzamerhand toch tijd om te gaan bedenken wat ik wil gaan doen als ik terug ben. Ik bedoel als ik de hele dag in mijn fijne huis ga zitten of met een goed boek in de zon dan kan ik op een gegeven moment de rekeningen niet meer betalen.

Nu heb ik al wel bedacht dat ik een webshop ga opstarten met allemaal mooie spulletjes die ik hier op reis ben tegen gekomen, maar dit heeft wat tijd en aandacht nodig om te groeien. Ik moet dus een plan B hebben. Of eigenlijk een plan A zodat ik OnTheMap.NL – zo gaat mijn webshop heten – kan financieren.

De reis die ik de afgelopen 6 maanden heb gemaakt is tot stand gekomen door te blijven dromen,  de stap te zetten en brutaal te zijn. Dit heeft me veel gebracht dus laten we eens kijken waar wat schaamteloze zelfpromotie me brengt:

Ik – Wendy Mazer, bijna 33 jaar oud – ben bevlogen, gepassioneerd en geïnteresseerd in online communicatie. Ik houd ervan om mensen en bedrijven met elkaar in contact te brengen en ervoor te zorgen dat er interactie ontstaat. Ik ben social savvy, maak graag foto’s en schrijf graag blogs. Én ik heb een mooi profiel op LinkedIn. Ken jij iemand die op zoek is naar iemand zoals ik? Of heb jij een mooie job of een freelance opdracht voor me?

Wendy

Ik ben benieuwd welke nieuwe avonturen ik ga beleven. Misschien wel door jouw gouden tip.

De volgende keer dat ik je spreek ben ik weer terug in Nederland. Bij deze wil ik je heel graag bedanken voor het lezen van mijn blogs. Misschien heb ik je geïnspireerd, geïntrigeerd of zelfs geïrriteerd. Ik heb er in ieder geval van genoten om voor damespraatjes.nl te mogen schrijven. Wie weet zit er een vervolg in.

Voor nu een beso uit bruisend Buenos Aires en vergeet niet om je dromen uit te laten komen.

wendy-mazer
The Big Trip
Wendy Mazer (32 jaar) is op 3 december samen met haar vriend Tom voor zes maanden richting Midden- en Zuid Amerika vertrokken. Wendy verruilt de online publiciteit bij The House of Books voor haar backpack en een klein budget. Het enige dat op dit moment vast staat is het ticket naar Mexico en de landen die ze graag willen zien. Welke avonturen gaan ze samen tegemoet? Gewapend met een Samsung Mega zal Wendy jullie hier iedere maand over berichten vanaf de andere kant van de oceaan.

Als je benieuwd bent naar onze reisblogs neem dan eens een kijkje op OnTheMap.NL of via mijn Facebook On the Map. Ben je meer van het plaatjes kijken, kijk dan even op Flickr waar je onze foto’s kunt vinden.

1 reactie

mia mazer -

tja ook aan dit avontuur komt een einde, maar met al deze mooie ervaringen,herinneringen en wijsheden in de pocket zijn zenuwen niet nodig. Er is na elk afscheid ook weer een “nieuwe opening”. Dus laat het los en alles komt goed. xxxjes mama

Reageer ook