fb
Damespraatjes Damespraatjes

Bizarre beauty geheimen van de sterren

Wauw, wat zien die sterren er toch altijd goed uit! Zelfs tot op hoge leeftijden weten ze altijd tip top in-shape op de rode loper te verschijnen. Ben je benieuwd naar hun geheimen? Damespraatjes onthult ze voor je!

Scarlett Johansson

Scarlet Johansson gebruikt appelazijn om haar gezicht te reinigen. Niet duur en zeer effectief! Let wel op: dit is niet voor dagelijks gebruik. Grijp alleen naar de azijn als je veel puistjes voelt aankomen of gebruik het plaatselijk bij onzuiverheden.

Lady Gaga

Lady Gaga staat bekend om haar eigenaardige manier van kleden. Niet alleen haar kleding is opvallend, ook de manier waarop ze haar oog make-up verwijdert is bijzonder. Gaga laat de make-up remover liever staan en vertrouwt  maar al te graag op een grote rol tape. Tape?! Ja, huis-tuin-en-keuken tape will do the trick. Pas op dat je niet je wimpers en/of wenkbrauwen eraf trekt!

Halle Berry

Halle Berry is al wat ouder, maar wat ziet ze er nog goed uit! Niet alleen een prachtig gezicht, maar ook een geweldig lichaam doen deze actrice jaren jonger ogen dan ze is. Haar geheim? Ze mixt haar bodywash met gemalen koffie. De cafeïne bevordert haar bloedsomloop en maakt zo de huid super glad en strak.

Mariah

Mariah Carey kan niet sexy genoeg zijn! Door een paar druppeltjes pepermuntolie aan haar lipgloss toe te voegen zorgt ze voor een tintelend effect. Hierdoor wordt de bloedsomloop in de lippen gestimuleerd en zien ze er voller en roder uit.

Wat vinden jullie van deze trucjes? Zou jij ooit koffie op je benen smeren of azijn in je gezicht?

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

1 reactie

roos -

Leuke trucs die zal ik onthouden zeker die met koffie hahaha kijken of het lukt??

Reageer ook