fb
Damespraatjes Damespraatjes

Binnenkort een huwelijk? Hier wat heerlijke cadeau-inspiratie!

Er zijn dingen die veel vrouwen in ieder geval één keer in hun leven willen meemaken. Deze zijn natuurlijk niet hetzelfde bij elke vrouw, maar er is een aantal dingen die we zeer regelmatig horen. Zo staat het hebben van een fairytale wedding vaak hoog op de lijst en ook het krijgen van kinderen en het maken van een wereldreis. Geldt dit voor jou ook? Voor mij absoluut! Een kind heb ik al, maar trouwen? Dat heb ik nog niet gedaan. Wel is het één van mijn grote dromen en ik leef dan ook altijd enorm mee met vrouwen waarbij hun grote dag al wél in de planning staat. Jurken, bloemen, locaties en natuurlijk cadeaus; allemaal heerlijk om over na te denken! Je kunt dus wel zeggen dat ik redelijk ‘in de materie’ zit, en dan met name de cadeaus voor alle bruidjes om mij heen.

Heb jij binnenkort ook een huwelijk? Ik heb hier tips voor unieke huwelijkscadeaus die je zullen verbazen, omdat ze helemaal te gek zijn!

Originele huishoudelijke artikelen 

Niet elk bruidspaar wil op cadeaugebied hetzelfde. Vroeger was het gebruikelijk om huishoudelijke artikelen cadeau te doen, maar aangezien veel stellen nu voor hun bruiloft al samenwonen, is dit niet altijd relevant. Toch gebeurt het nog vaak en zijn veel koppels er heel erg blij mee. Super originele huishoudelijke cadeaus zijn bijvoorbeeld deze elektrische wijnopener of de smart breakfast master.

elektrischer_korkenzieher_im_weinflaschen_design_2
breakfast_master_smart_1

Mooi voor in huis

Dan heb je ook een groep kersverse getrouwde stellen die hun huisje er graag nog mooier uit willen laten zien. In dat geval is het natuurlijk leuk om hier iets mee te doen. Denk aan deze Love LED lamp of een gepersonaliseerde woordzoeker.

woertersuche_meh_1
love_carnival_light_1

Voor echte globetrotters

Zijn jouw trouwende vrienden vaker op reis dan thuis? Dan kies je natuurlijk voor een cadeau dat geschikt is voor echte globetrotters! Kijk bijvoorbeeld eens naar een wereldkaart waar je de landen die je hebt bezocht kunt openkrassen of een Fuiji instax mini camera.

rubbel_weltkarte_8_1_1
fuji_instax_sofortbildkamera_mit_film_1_1

Het is altijd makkelijker om een cadeau te kopen voor iemand die je goed kent. Heb je een bruiloft van iemand waar je wat minder van weet, vraag dan gewoon wat ze graag willen hebben. De meeste koppels hebben wel een lijstje klaarliggen dat je kunt raadplegen. Kom je er echt niet uit? Een mooie cadeaubon is ook altijd zeer welkom. Niet heel origineel natuurlijk, maar je zit eigenlijk altijd goed.

Heb jij binnenkort een huwelijk? En heb je al een cadeau liggen of mag je deze nog gaan uitzoeken? Laat het ons weten in de comments onder dit artikel, vinden we leuk!

Alle producten die in dit artikel getoond worden, zijn verkrijgbaar bij Radbag. Hier vind je super leuke en originele cadeaus voor heel veel gelegenheden.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook