fb
Damespraatjes Damespraatjes

Binnenkijken in de private jet van Donald Trump

Op Damespraatjes geven wij zelden tot nooit onze politieke mening. Dit betekent natuurlijk niet dat wij geen mening hebben op dit gebied of dat wij niet over politiek schrijven, maar onze mening zul je hier niet vaak lezen. Maar, waar ik wel open voor uitkom, is dat ik van harte hoop dat Donald Trump de Amerikaanse verkiezingen zal verliezen. Hoewel ik ook geen groot fan van Hillary Clinton ben, kan ik me gewoon geen wereld inbeelden waarin Trump de president van de Verenigde Staten is. 

Wat ik me wel kan inbeelden, is dat Trump lekker verdergaat met zijn leven van voordat hij de politiek inging. Volgens mij past dit veel beter bij hem. Wat ook een leuke carrière switch zou kunnen zijn, is dat Trump vliegtuigen gaat inrichten. Want dat hij dát goed kan, blijkt wel uit de onderstaande video. In deze video geeft Trump’s assistente een rondleiding door de peperdure private jet van de presidentskandidaat. Het toestel kostte hem maar liefst 90 miljoen dollar en klapt uit elkaar van al het goud en luxe materialen.

Niet helemaal onze stijl, wel zeer indrukwekkend om te zien. Wat vinden jullie: kan Trump beter deze business ingaan dan de Verenigde Staten runnen? Of vind je de rol van president wel voor hem weggelegd? Wij zijn heel benieuwd!

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook