fb
Damespraatjes Damespraatjes

Bijzondere cadeautip: geef een vriendenboekje

Ik heb al jaren de neiging om te zeggen dat ik geen cadeautjes voor mijn verjaardag wil. Dit is niet omdat ik geen cadeaus wil krijgen, maar meer omdat ik weet dat veel mensen moeite hebben met het geven van een cadeau. Persoonlijk kom ik ook niet vaak verder dan een fles wijn of een gezellig etentje… Leuk en lekker, maar niet echt origineel of persoonlijk. Gelukkig zijn er heel veel cadeau’s die wél heel origineel en persoonlijk zijn, maar je moet weten waar je ze kunt vinden…

Mijn Vriendenboekje

Toevallig vond ik laatst weer een cadeau waarvan ik hoop dat iemand hem mij op mijn volgende verjaardag geeft. Op de website van Mijn Vriendenboekje kan je online een vriendenboekje samenstellen voor een goede vriend of vriendin. Dit kan je als verjaardagscadeau geven, maar ook bijvoorbeeld wanneer iemand gaat trouwen, verhuizen of zelfs emigreren of wanneer iemand met pensioen gaat of een andere baan heeft gevonden. Ik durf te wedden dat ook jij bij dit soort cadeaumomenten weleens met de handen in het haar hebt gezeten.

inkijkboek-stijl-5-4

inkijkboek-stijl-2-5

inkijkboek-stijl-6-3
Je kent het vriendenboekje misschien nog wel van vroeger op het schoolplein. “Wil je in mijn vriendenboekje schrijven?” was een veelgehoorde zin bij ons op school. Het boekje ging vervolgens met het vriendje of vriendinnetje mee naar huis, waar het kind daar zijn uiterste best deed om alle vragen zo mooi en leuk mogelijk in te vullen. Het boekje ging vervolgens weer terug naar de eigenaar die zo langzaam maar zeker een leuk overzicht had van de mooiste en leukste herinnering met zijn/haar beste vriendjes.
inkijkboek-stijl-2-5

Hoe werkt het?

Het vriendenboekje van Mijn Vriendenboekje werkt bijna hetzelfde, alleen hoef je nu niet meer het schoolplein over. Stel: je beste vriendin gaat trouwen en jullie willen haar met al jullie oud-studievriendinnen een vriendenboekje geven. Kies je op Mijn Vriendenboekje het speciale trouwboekje en laat je alle vrouwen uit de vriendinnengroep een pagina maken. Ook voeg je natuurlijk de leukste en gekste foto’s hier bij in. Vervolgens wordt het boekje gebundeld en professioneel afgedrukt en bij jou thuis bezorgd. Zo kunnen jullie het boek aan de bruid cadeau doen! Oh, en maak je geen zorgen als je even wat minder inspiratie hebt, er zijn heel veel mooie voorbeelden.

Lijkt dit jou ook zo’n leuk cadeau? Het lijkt mij echt geweldig om een keer zoiets te krijgen. 

Reageer ook