fb
Damespraatjes Damespraatjes

Bijzonder: steeds meer mensen laten een scheidingstaart maken

Scheiden is nooit makkelijk, het betekent namelijk dat je afscheid van een fase en een persoon neemt waarvan je veel hebt gehouden. Maar, een scheiding kan verschillende redenen hebben en verschillende manieren om hier mee om te gaan. Zo kennen we vast allemaal een stel dat ooit in een nare vechtscheiding is beland en misschien hebben we dit zelf ooit ervaren?

Scheidingstaart

Ook zijn er mensen die het tegenovergestelde van een vechtscheiding meemaken. Ze koek is gewoon op en besluiten na goed overleg dat ze zichzelf meer gunnen dan de huidige situatie. En ook dit soort stellen mogen wel eens wat aandacht krijgen, want dit is enorm knap. Na alle heisa rondom de praktische zaken gebeurt het daarom ook dat steeds meer mensen een scheidingstaart laten maken. Hiermee sluiten ze op een relatief positieve manier een lange periode met elkaar af.

Bekijk eens deze mooie en vaak ook grappige voorbeelden!

Zou jij dit kunnen?

Wij vinden het heel bijzonder. Zo jij zo met je scheiding om kunnen gaan of heb je dat misschien ooit gedaan? Of ben jij gescheiden en is dit toen op een hele andere manier gelopen? We zijn heel benieuwd naar jouw verhalen en ervaringen. Praat met ons mee in de comments onder dit artikel!

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook