fb
Damespraatjes Damespraatjes

Bijverdienen als webcammodel? Zo doe je dat!

bijverdienen als webcammodel

Er kunnen heel veel redenen zijn om een lekker zakcentje bij te willen verdienen. Als alleenstaande moeder kun je het misschien gebruiken voor nieuwe kleding voor de kinderen en als student wordt het uitgegeven aan reisjes of in de kroeg. Een flexibele bijbaan waarbij je lekker kunt verdienen, je werkt op de momenten die jou uitkomen en gewoon vanuit je eigen huis: dat klinkt geweldig toch? In dit artikel duiken we in de wereld van het werken als webcammodel! Bijverdienen als webcammodel? Zo doe je dat! 

Wat houdt het werk als webcammodel in?

Als webcammodel heb je online erotisch getint contact met mannen. De gesprekken zijn vaak laagdrempelig en gezellig. Tijdens het gesprek zoek je naar manieren om een zo intens mogelijke verbinding te vinden. Hierin heb jij de controle en je doet niks waar jij je niet prettig bij voelt.

Is het werk veilig?

Ja, bij een organisatie zoals Club Sense, is het heel veilig werken. Jouw klanten kennen niet je echte naam en beschikken niet over je adres of telefoonnummer. Als je het prettig vindt, kun je ook een pruik en/of een sensueel masker dragen. Het belangrijkste is dat jij 100 procent op je gemak bent!

Wat kan ik verdienen?

Het kan lekker verdienen zijn als webcammodel! Jouw klant belt met een 0906-nummer en betaalt hier een bedrag per minuut voor. Hoeveel je verdient is onder andere afhankelijk van jouw uren, het aantal gestuurde berichtjes en of er mannen hebben meegekeken naar jouw gesprekken. Hier een mooi rekenvoorbeeld op basis van de werkvoorwaarden bij Club Sense:

  • Anna is een doorsnee webcammer. Ze werkt doordeweekse dagen en op zondag. Overdag werkt ze 2 uur en ’s avonds nog anderhalf.
  • Daarnaast beantwoordt ze 10 berichtjes, 3 mailtjes per dag en 1 voicemail per dag.
  • Per week verdient ze 853 euro (ongeveer 21 euro per uur). Per maand is dat 3.412 euro.

Als je meer uren maakt, meer mannen laat meekijken met jouw gesprekken en meer berichtjes stuurt, zou je nog meer kunnen verdienen. Ook tijdens bonusweken kun je tot wel 10 procent meer verdienen.

Waar kan ik aan de slag als webcammodel?

Er zijn verschillende plekken of manieren om als webcammodel aan de slag te gaan. Wij vinden het altijd belangrijk om te benadrukken dat veiligheid voorop staat. Ook wil je geen gedoe over uitbetalingen of dat er onzorgvuldig wordt omgegaan met jouw privacy. Club Sense begeleidt al meer dan 15 jaar vrouwen in het vak. Ze staan bekend om hun hoge en vlotte uitbetaling.

Kan elke vrouw dit werk doen?

Alle vrouwen vanaf 20 jaar, kunnen aan de slag als webcammodel bij Club Sense. Dingen als postuur, huidskleur zijn geen bepalende factoren voor succes.

Praat je met ons mee?

Heb jij er ooit over nagedacht om te bijverdienen als webcammodel? Wat spreekt jou zo aan? Ik ben heel benieuwd. Praat met ons mee in de reacties onder dit artikel. Dat vinden we altijd heel erg gezellig 🙂

Meer te weten komen over de iconen in onze bovenste afbeelding? We vertellen je er graag alles over!

Afbeelding: charlesdeluvio via Unsplash

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

5 reacties

Gea de Weerd -

Waar blijft de vervolgcursus ‘neuken doe je zo?’

Willemijn de Man -

Ik ben wel geïnteresseerd in de doorgroeimogelijkheden. Dure escort of stoephoer?

Martine van Os -

Waarom staat die stomme neukadvertentie hier nog?

Hans -

Dat jullie deze kutadvertentie laten staan zeg, onbeschaamd! Jullie zijn net zulke goedkope hoeren als in dit stukje! Gatverdamme!

petr -

Wat? Jullie laten de reacties op een advertentie die jullie lezeressen tot goedkope hoeren degradeert niet staan?

Reageer ook